• Haal méér uit je keuken!

Horeca keukenapparatuur van Droogers Koel- en Keukeninnovatie

Droogers Koel- en Keukeninnovatie is als totaalleverancier van horeca keukenapparatuur, keukentechniek, koeltechniek en airconditioning recht-door-zee, proactief en wij leveren alleen kwaliteit. Naast levering van hoogwaardige horeca keukenapparatuur monteren en onderhouden wij deze ook. Wij willen alleen tevreden klanten en zorgen daarom altijd dat de geleverde en aangesloten keukenapparatuur en koeltechniek precies aansluit op de wensen van de klant en het werk dat zij verrichten. Al meer dan 40 jaar leveren wij perfectie in het hart van uw zaak, hierdoor zijn wij met succes actief in Friesland, Groningen en Drenthe.

Horeca keukenapparatuur: alles in één

Wij leveren in essentie horeca keukenapparatuur en koeltechniek voor kleine en grote horeca, maar doen veel meer dan dat! U kunt bij ons terecht voor de gehele inrichting van uw restaurant, cafetaria, bedrijfs- of schoolkantine, lunchroom of viswinkel. Samen met vakkundige interieurontwerpers realiseren wij een gestroomlijnde horeca-inrichting die helemaal klaar voor intensief gebruik is. We leveren professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Droogers Koel- en Keukeninnovatie adviseert u graag over de beste oplossing voor uw grootkeuken. Door samen kritisch te kijken naar uw wensen en eisen komen we tot de juiste indeling en apparatuur voor uw zaak. Wilt u vooral het kookgedeelte laten aanpassen of alleen de vaatwassers vervangen? Alle kleine en grote ingrepen zijn mogelijk.

Service, duurzaamheid en energiezuinigheid van horeca keuken apparatuur

Service is een belangrijk begrip voor ons. Net als snelheid, duurzaamheid en energiezuinigheid overigens. We vinden het belangrijk te weten waar onze producten vandaan komen en kiezen uitsluitend voor producten die het milieu zo weinig mogelijk belasten. De inkoop van ons assortiment doen we dan ook zelf. Uiteraard passen we iedere horeca-inrichting aan de specifieke eisen van de klant aan. We leveren maatwerk, zodat onze oplossingen altijd naar wens zijn. Naast nieuw apparatuur hebben we ook occasions. Dit levert ook een bijdrage aan de duurzaamheid van de horeca. Wilt u meer weten over Droogers Koel- en Keukeninnovatie en de mogelijkheden van professionele horeca keukenapparatuur en onze occasions in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Droogers-contact

Horeca keukens van ontwerp tot onderhoud

Service betekent bij ons ondersteuning in het gehele traject: van het ontwerp tot de levering, montage en het onderhoud van uw installatie. Wij leveren kwaliteit keukenapparatuur met een breed dienstenpakket! Omdat snelheid belangrijk is in de horecabranche, garanderen wij een offerte binnen 48 uur. Onze vakkundige keukenontwerpers komen bij u langs om de specifieke wensen te bespreken en alles op te meten. Onze tekenafdeling gaat vervolgens aan de slag met een 3D-ontwerp dat alle mogelijkheden visualiseert.

Projectbegeleiding

Nadat u akkoord heeft gegeven op een plan, dragen wij het project over aan een van onze ervaren projectbegeleiders. Gedurende het project heeft u dus altijd één aanspreekpunt. Simpel en duidelijk.

Levering en installatie

Onze eigen monteurs zorgen voor de juiste montage, service en het onderhoud van uw horeca keukenapparatuur. Droogers Koel- en Keukeninnovatie doet met horeca keukenapparatuur alles in eigen beheer.

Onderhoud en storingsdienst

Steeds meer klanten sluiten een servicecontract bij Droogers Koel- en Keukeninnovatie af en zijn dan in één keer verzekerd van (preventief) onderhoud. Goed werkende apparatuur is erg belangrijk. Storingen zijn niet altijd te voorkomen en daarom staat onze storingsdienst bij calamiteiten tot uw beschikking. Zeven dagen per week en 24 uur per dag kunt u onze service afdeling bereiken via het vertrouwde nummer 0512 – 36 19 62. Buiten kantoortijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende monteur.

Werkplaats en Service

Onze service / planning wordt door 2 personen bemand. Zij zijn te bereiken via ons centrale nummer: 0512 – 36 19 62 of per e-mail: service@droogershoreca.nl.

Service, Montage en Onderhoud

Er zijn meerdere monteurs in dienst, zij dragen zorg voor de service, onderhoud en montage van uw horeca apparatuur. Verder nog een chauffeur cq. monteur, die zorgt voor het juiste vervoer van onze apparatuur.

Administratie / Receptie

Onze receptie wordt bemand door 2 administratief medewerksters. Zij verzorgen de complete administratie. Dit begint bij het uitwerken van de offertes, daarna het invoeren van de orders en uiteindelijk het verwerken van de facturen. Verder verrichten zij nog andere administratieve werkzaamheden.

Horeca keuken apparatuur

Waarom bij horeca keukenapparatuur kiezen voor Droogers?

  • STEK gecertificeerde monteurs
  • Totaalpakket, bij ons vindt u alles onder één dak, dankzij de combinatie van keukentechniek, koeltechniek en airconditioning
  • Begeleiding van het gehele traject, van advies en ontwerp, tot plaatsing, onderhoud en service van uw complete horeca inrichting
  • Altijd bereikbaar voor storingen, bij calamiteiten kunt u 24 uur per dag rekenen op onze vakkundige en professionele servicedienst.
  • Voor onderhoud bieden wij zogenoemde onderhoudscontracten aan, waarbij men de keuze heeft tussen 2 opties, optie 1 cq. optie 2. Bij de eerstgenoemde betreft het éénmaal per jaar onderhoud aan uw apparatuur. Bij optie 2 heeft u ook deze onderhoudsbeurt, echter bij storingen (ongeachte het aantal storingen en ook ‘s avonds en in het weekend) betaald u geen voorrijkosten en arbeidsloon.
  • Bij beide opties betaalt u alleen de te vervangen onderdelen. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen: 0512 – 36 19 62.
  • Verkoop, onderhoud en servicedienst in Friesland, Groningen en Drenthe.

Direct meer uit uw keuken halen?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Neem dan contact op met Droogers, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 – 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen