Invoq Hybrid 6-1/1 GN Oven

0,00 excl. btw

0,00

Vraag naar de actuele prijzen en voorraad.

Merk: Invoq
Artikelnummer: DRINVOQ
Beschikbaarheid: Op Aanvraag
Levertijd: Op Aanvraag
Garantie: 12 maanden

Uitverkocht

Beschrijving

Invoq Hybrid Oven

De Invoq Hybrid is het perfecte keukenapparaat, waarbij alle nieuwste technologieën voor u eenvoudig in het gebruik zijn gemaakt.
Het model 6-1/1 GN biedt een combinatie van een energiezuinige boiler met een injectiestoomsysteem.
Samen met slimme sensoren en geïntegreerde afvoer- en inlaatsystemen levert de oven een snelle, efficiënte en veilige stoomverzadiging met hoge dichtheid – perfect voor intensieve stoomproductie. De productiviteit kan zelfs worden gemaximaliseerd met 17%, aangezien de oven de capaciteit van 7 bakplaten vergroot.
De stoomproductie en het geautomatiseerde reinigingssysteem worden gecontroleerd om een minimum aan energie en water te gebruiken zonder ooit in te leveren op kwaliteitsresultaten.

CAPACITEIT

• 1/1 GN of optioneel 400×600 EN
• 2-stuks rek
• 7 trays met 70 mm runners
• 4.5 kg maximum gewicht per tray
• 31.5 kg maximum gewicht per tray

 

Klimaatcontrole

ClimateControl zorgt voor de beste prestaties in zijn klasse door de lucht-, warmte- en vochtigheidsniveaus te regelen.
Het optimaliseert processen en verkort zelfs kooktijden. Het resultaat is consistente uniformiteit en voorspelbaar hoge kwaliteit.

MenuPlanner

Met MenuPlanner kunt u veel verschillende items koken, zonder toezicht tegelijkertijd, met behulp van een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten. Zowel ervaren als onervaren gebruikers zullen de automatische meldingen waarderen die zorgen voor efficiënte, nauwkeurige en tijdige consistentie.

ZorgCyclus

Kies uit zeven verschillende programma’s van Light tot Intense, Turbo of Eco. De Invoq-oven leidt u door het proces en stelt het optimale reinigingsprogramma en de vereiste hoeveelheid reinigingstabletten voor de gewenste cyclus voor. Zo weet je zeker dat de verhouding wasmiddel/water altijd klopt en voorkom je overconsumptie.

SmartChef

SmartChef helpt u te leren van de oven om uw kenmerkende stijl te ontwikkelen. U selecteert het type voedsel, de bereidingswijze en de temperatuur en SmartChef begeleidt u automatisch naar een geweldig resultaat. Daarna kunt u de formule opslaan en eventueel bewerken.

 

 

Extra informatie

Gewicht 30 kg
Afmetingen 45 × 63 × 40 cm
mpn

98568536

Bijbehorende accessoires

Specificaties