• Haal méér uit je keuken!

Haal meer uit uw keuken door slimme inrichting

Bij Droogers koel- en keukeninnovatie zorgen wij ervoor dat u meer uit uw keuken kunt halen. Dit doen wij onder andere door een slimme inrichting van uw horeca keuken. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring weten wij wat belangrijk is bij de inrichting van horeca keukens.

Droogers is er voor u: van ontwerp tot onderhoud

Bij Droogers leveren we niet alleen horeca apparatuur, wij doen veel meer dan dat. Bij Droogers kunt u terecht voor de gehele inrichting van keukens en horeca apparatuur voor restaurants, cafetaria’s, lunchrooms, bedrijfskeukens, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

Wij leveren kwaliteitsproducten met een breed dienstenpakket. Omdat snelheid belangrijk is in de horecabranche, garanderen wij een offerte binnen 48 uur. Allereerst wordt er een schets gemaakt van uw keuken, welke eisen en wensen heeft u? Dit brengen we samen in kaart. Vervolgens zal er een logische inrichting gemaakt worden.

Slimme inrichting van uw keuken door de juiste routing

Samen met vakkundige interieurontwerpers realiseren wij een gestroomlijnde horeca inrichting die helemaal klaar voor intensief gebruik is. We leveren professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Richt uw horeca keuken bijvoorbeeld in met slimme en energiezuinige apparatuur op de juiste plek. Zorg dat de looproutes kort zijn op zowel drukke als minder drukke dagen. Zo maakt u minder kosten en meer omzet. Droogers komt altijd met nieuwe ideeën waardoor het nog beter kan.

3D tekening van uw keuken

Nadat de eerste schetsen zijn gemaakt en de juiste routing voor uw keuken is bepaald gaan wij een 3D tekening van de keuken maken. Onze tekenaars zorgen voor een levensecht beeld van de keuken en hoe de ruimte ingedeeld wordt. We gaan daarna met u in gesprek om eventuele aanpassingen te bespreken. Door samen kritisch te kijken naar uw wensen en eisen komen we tot de juiste indeling en apparatuur voor uw zaak. Wilt u vooral het kookgedeelte laten aanpassen of alleen de vaatwassers vervangen? Alle kleine en grote ingrepen zijn mogelijk. Bij Droogers koel- en keukeninnovatie is het namelijk altijd maatwerk.

Waarom kiezen voor Droogers?

  • 1 adres van ontwerp tot montage
  • Helder ontwerp met 3D-tekeningen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Het maximale uit uw keuken door de juiste routing
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Slimme en zuinige apparatuur
  • Onderhoudsservice mogelijk
  • 24/7 service

Direct meer uit uw keuken halen?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Neem dan contact op met Droogers, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen