• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Klima Aging,  Fish & Meat Rijpingskasten voor Culinaire Perfectie

Ontdek de geavanceerde Klima Fish & Klima Meat rijpingskasten

Bij Droogers Koel- en Keukeninnovatie bieden we trots de meest geavanceerde rijpingskasten aan voor zowel vis als vlees. Met de Klima Fish & Klima Meat rijpingskasten kun je de smaak, textuur en kwaliteit van je favoriete vis- en vleesgerechten naar nieuwe hoogten tillen.

Een bron van culinaire creativiteit

Of je nu een professionele chef-kok bent die de perfecte rijpingstechnieken wil toepassen of een fijnproever die graag experimenteert met de diepte van smaken, deze rijpingskasten bieden de ideale omgeving om ke culinaire creativiteit te ontketenen.

Geavanceerde technologie voor perfecte rijping

De Klima Fish & Klima Meat rijpingskasten zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en nauwkeurige temperatuur- en luchtvochtigheidsregeling. Hierdoor kun je het rijpingsproces volledig beheersen en de gewenste smaakprofielen bereiken voor zowel vis als vlees. De droogrijpingskasten hebben een zeer intuïtieve technologie die alle patenten op het gebied van ventilatie, sanitaire voorzieningen en oxygenatie van vlees combineert.

Ontdek de Klima Fish & Klima Meat rijpingskasten en ervaar de culinaire perfectie die je altijd al hebt gezocht. Til je kookkunsten naar een hoger niveau met onze geavanceerde rijpingstechnologieën.

KLIMA FISH – Het ultieme verouderingsapparaat voor visverwerking

Revolutionaire veranderingen in visverwerking

Ontdek het nieuwste gepatenteerde verouderingsapparaat, ontstaan in het Zernike-huis, dat de visverwerkingsnormen volledig transformeert.

Nauwkeurige regeling voor optimale rijping

De precisie van de elektronische regeling maakt het mogelijk om de temperatuur, vochtigheid en luchtrecirculatie in de kamer nauwkeurig te beheren. Gecombineerd met het gepatenteerde oxygenatiesysteem OxigenKLIMA, creëren ze ideale omstandigheden voor kwaliteitsrijping met perfecte bioveiligheid. Dit resulteert in een vermindering van onaangename geuren, evenals het minimaliseren van de gevaren van ontbinding en bacteriële proliferatie.

Ontdek de ware smaak van gerijpte vis

Dankzij KLIMA FISH is de beste vis niet langer vers gevangen, maar gerijpt. Het rijpingsproces verzacht het vlees, versterkt de smaken en verhoogt de sappigheid, waardoor alle organoleptische kenmerken van de vis tot uiting komen die anders vrij neutraal zouden zijn.

Langdurige rijping voor uitzonderlijke kwaliteit

Onze innovatieve verouderingstechniek maakt zelfs langdurige rijping mogelijk, tot meer dan dertig dagen, voor grote vissen met roze vlees en een grotere hoeveelheid intramusculair vet. Hierdoor bereiken we aanzienlijke verbeteringen, ook wat betreft de textuur in de mond en de verteerbaarheid.

De voordelen van de patenten:

  • Een perfect microklimaat met een uniek luchtverspreidingssysteem
  • Rijpt zonder het gebruik van chemicaliën.

Ontdek nu de vooruitstrevende wereld van KLIMA FISH en ervaar de voortreffelijke smaak en kwaliteit van gerijpte vis!

KLIMA-MEAT – De ultieme gepatenteerde dry-ager

Een geavanceerde technologie voor de beste gepatenteerde dry-ager op de markt.

Met Klima Meat hebben we een grote uitdaging gewonnen: het mogelijk maken van kwalitatieve dry-aging in perfecte bioveiligheid voor iedereen. Onze droogrijpingskasten combineren een zeer intuïtieve technologie met al onze patenten op het gebied van ventilatie, sanitaire voorzieningen en oxygenatie van vlees.

Verminder gewichtsverlies met Humidity Control

Het Klima Meat System is uitgerust met een exclusieve vochtigheidsgenerator om overmatig gewichtsverlies tijdens het droogrijpen te voorkomen. Met Humidity Control beheer je actief en intelligent het vochtigheidsniveau, zelfs bij oudere dieren met hardere vezels. Hierdoor voorkom je gewichtsverlies van meer dan 5%, wat uniek is in de markt.

Minimaliseer afval met gepatenteerde oxygenatie en ventilatie

Onze gepatenteerde oxygenatie- en ventilatiesystemen inactiveren micro-organismen en schimmels op het vlees, waardoor de buitenste laag van het dry-aged vlees slechts enkele millimeters wordt. Dit minimaliseert afval en geeft ondernemers meer vlees om te verkopen.

Kies je droogtijd met het FAST dry-aging programma

Dankzij onze ontwikkelde technologie kan het droogrijpingsproces worden verkort, zelfs met enkele weken, zonder concessies te doen aan de voedselveiligheid. Het FAST dry-aging programma gebruikt een hogere temperatuur en behoudt de kwaliteit dankzij de aanwezigheid van Oxigenklima.

Efficiënte werkcyclus met het “V-O” ventilatiesysteem

Ons gepatenteerde “V-O” ventilatiesysteem zorgt voor een homogene luchtstroom in de kamer, waardoor verschillende planken een vergelijkbaar rijpingsniveau bereiken. Dit elimineert de noodzaak om het vlees tijdens het droogrijpen te verplaatsen en vereenvoudigt het beheer.

Diagnose en beheer op afstand voor betrouwbaarheid en kwaliteit

Onze KLIMA biedt innovatieve technologie voor diagnose en beheer op afstand, waardoor u constant verbonden bent met de machinebesturingseenheid. U kunt configuraties, programmeringen en testen van verschillende componenten op afstand beheren. Bovendien kunt u de gegevens van de werking van de kast raadplegen of downloaden in Excel-formaat, voor 24/7 H.A.C.C.P. traceerbaarheid.


Rijpkast voor gerijpt vlees en kaas – De ultieme technologie voor gepatenteerde rijping

Klima Aging – Een grensverleggende technologie voor de beste seizoensgebonden rijping

Met Klima Aging hebben we een grote uitdaging overwonnen: iedereen in staat stellen om een kwalitatieve rijping uit te voeren zonder seizoensbeperkingen.

Onze rijpingskasten zijn uitgerust met een zeer intuïtieve technologie en een gepatenteerd ventilatiesysteem speciaal ontworpen voor het opslaan van gerijpte vleeswaren.

Italiaans ontwerp en geavanceerde technologie – kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd

Klima Aging is een rijpingskast voor gerijpte vleeswaren en kaas, volledig ontworpen en geproduceerd in Italië met behulp van hoogwaardige componenten en geavanceerde technologie.

Gebouwd van AISI 304 roestvrij staal (geschikt voor contact met voedsel in overeenstemming met CE-wetgeving) en geïsoleerd met cyclopentaan voor maximale thermische isolatie, is Klima Aging uitgerust met unieke patenten die het onderscheiden van andere producten op de markt.

 

Intuïtieve touch screen display

Elke functie wordt weergegeven op het touch screen display met intuïtieve en gepersonaliseerde pictogrammen, waardoor het gemakkelijk is om alle fasen van het rijpingsproces te controleren.

Perfecte beheersing van alle parameters

De precisie van de besturingseenheid maakt een perfecte beheersing mogelijk van alle parameters zoals temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatie, waardoor de ideale omstandigheden voor kwalitatieve rijping kunnen worden gereproduceerd, zelfs zonder het gebruik van additieven.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Klima Aging en geniet van perfect gerijpt vlees en kaas, ongeacht het seizoen!


Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met u mee en zetten uw wensen om in een concreet plan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen