• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Koel- & Vriestechniek

Voor de continuïteit van uw bedrijf is de kwaliteit van de apparatuur waarmee u werkt erg belangrijk. Voor koel- & vriestechniek geldt dat zeker. Verse, gekoelde etenswaren en ingrediënten vormen immers de basis van een succesvolle maaltijd. De manier waarop u in uw keuken te werk gaat, is doorslaggevend voor de keuze van de juiste koel- of vriesinstallatie. Dat bepaalt namelijk de soort, afmeting en uitvoering van de installatie.

Innovatief en functioneel

Onze koelcellen, vriescellen, koel- en vrieskasten, koel- en vrieswerkbanken, koelvitrines en saladières zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren voornamelijk koeltechniek van A-merken. Merken in innovatieve en functionele koelapparatuur. De apparatuur is eenvoudig te bedienen en beschikt over een nauwkeurige temperatuurregeling. Zo weet u zeker dat uw producten altijd vers en gekoeld blijven. Het gebruik van RVS zorgt voor een moderne uitstraling én gemak bij het schoonmaken.

Koel- en vriescellen

De manier waarop u in uw keuken te werk gaat, is doorslaggevend voor de keuze van de juiste koelinstallatie of vriesinstallatie. Wij leveren van A-merken alle soorten, maten en uitvoeringen van koelcellen. Al jaren hebben we ervaring in geconditioneerde ruimtes: van cleanrooms en modulaire koelcellen en vriescellen tot geïsoleerde sandwichpanelen. Een koelcel is tegenwoordig bijna altijd maatwerk. Bij het ontwerpen zijn er talloze opties om te komen tot de door u gewenste oplossing. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers en kwalitatief hoogwaardige materialen. De koel- of vriesinstallatie monteren wij zelf, daarmee borgen wij onze hoge kwaliteit.

Wij bouwen de complete koelcel of vriescel, inclusief de deuren en wanden, conform de laatste kwaliteitseisen en richtlijnen. Hierbij kijken wij vanaf begin tot het eind samen met u hoe we het optimale resultaat kunnen bereiken. Het is vanzelfsprekend dat de cel aan de hoogste kwaliteitseisen moet voldoen. Wij zijn op de hoogte van deze eisen. Ook veiligheid, energieverbruik en bedieningsgemak vinden wij erg belangrijk. Wij weten als geen ander bij welk klimaat de kwaliteit van uw producten het beste gewaarborgd blijft.

Temperatuur controle

Wij kunnen uw koel- of vriescel voorzien van temperatuur controle. Hiermee kunt u de temperatuur van u koel- of vriescel altijd bekijken in de cloud op uw computer of telefoon. Mocht de temperatuur te veel afwijken, dan krijgt u hiervan een alarmmelding.

Deuren

Onze koel- en vriescellen zijn leverbaar met verschillende typen deuren. Zo kunt u onder andere kiezen voor een volautomatische overheaddeur of juist voor handige schuifdeuren. Afhankelijk van uw wensen bekijken we wat voor u de beste oplossing is.

Demontabel

Onze koel- en vriescellen zijn demontabel. Daarom is het mogelijk de koel- of vriescel in de toekomst te verplaatsen, mocht u dat willen.

Service en onderhoud

Ook installatie en onderhoud van uw koelapparatuur verzorgen wij voor u. Onze servicemonteurs zijn allen STEK gecertificeerd en snel ter plaatse om uw storing te verhelpen. Droogers Koel- & keukeninnovatie is totaalleverancier voor uw keukentechniek, airconditioning en de koeltechniek in Friesland, Groningen en Drenthe. Oftewel alles onder 1 dak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Koel- & Keukeninnovatie en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen