• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig? 06 44632532

Koeltechniek en Luchttechniek

Voor de continuïteit van uw bedrijf is de kwaliteit van de apparatuur waarmee u werkt erg belangrijk. Voor koeltechniek geldt dat zeker. Verse, gekoelde etenswaren en ingrediënten vormen immers de basis van een succesvolle maaltijd. De manier waarop u in uw keuken te werk gaat, is doorslaggevend voor de keuze van de juiste koel- of vriesinstallatie. Dat bepaalt namelijk de soort, afmeting en uitvoering van de installatie.

Voor excellente productkwaliteit en een aangenaam werkklimaat in alle seizoenen kunt u bij Droogers terecht voor de juiste apparatuur.

Wij leveren in samenwerking met onze specialistische en ervaren partner Nu-Air de meest professionele luchtbehandelingsinstallaties. Alle disciplines zijn in huis: van een afzuigkap en een compleet ventilatiesysteem voor horeca tot maatwerkproducties voor uiteen-lopende bedrijven.

De manier waarop u in uw keuken te werk gaat, is doorslaggevend voor de keuze van de juiste koelinstallatie of vriesinstallatie. Wij leveren dankzij onze leverancier Isocab alle soorten, maten en uitvoeringen van koel- cellen. Isocab heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de sector van geconditioneerde ruimtes: van cleanrooms en modulaire koelcellen en vriescellen tot geïsoleerde sandwichpanelen.

Innovatief en functioneel

Onze koelcellen, vriescellen, koel- en vrieskasten, koelvrieswerkbanken, koelvitrines en saladières zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren voornamelijk koeltechniek van het merk   een merk in innovatieve en functionele koelapparatuur. De apparatuur is eenvoudig te bedienen en beschikt over een nauwkeurige temperatuurregeling. Zo weet u zeker dat uw producten altijd vers en gekoeld blijven. Het gebruik van RVS zorgt voor een moderne uitstraling én gemak bij het schoonmaken.

Ook installatie en onderhoud van uw koelapparatuur verzorgen wij voor u. Onze servicemonteurs zijn allen STEK gecertificeerd en snel ter plaatse om uw storing te verhelpen. Droogers Horeca Apparatuur is totaalleverancier voor uw keukentechniek, airconditioning en de koeltechniek in Friesland, Groningen en Drenthe. Oftewel alles onder 1 dak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Horeca Apparatuur en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen