• Haal méér uit je keuken!

Koffie- en Theezetsystemen

Dagelijks genieten miljoenen mensen op de meest uiteenlopende plekken en momenten van het geurige aroma en de goede smaak van vers gezette koffie en thee. Een lekker kopje koffie of thee is een bron van inspiratie. Natuurlijk wilt u dat uw klanten en medewerkers genieten van koffie van de hoogste kwaliteit. Om dat te bereiken, is professionele apparatuur een vereiste.

Vele kopjes in korte tijd

De koffie- en theezetsystemen van het merk Animo zijn professioneel en snel en zorgen voor een smaakvol eindresultaat. De apparatuur biedt u vele mogelijkheden om binnen korte tijd grote hoeveelheden koffie en thee te zetten. Met de eenvoudige bediening stelt u in een handomdraai het gewenste aantal kopjes of kannen in.

Optimale smaak uit een moderne machine

Onze koffie- en theezetsystemen hebben een moderne RVS-uitstraling, waardoor ze passen in vrijwel iedere omgeving. De standaard pre-wet brew optie garandeert een optimale smaak en een vol aroma. Het reinigen van de apparatuur is al net zo gemakkelijk als het koffiezetten zelf. De machines zijn namelijk zo ontworpen dat het schoonmaken een fluitje van een cent is. En dat scheelt!

Animo

Animo ging in 1950 van start in Amersfoort. Het bedrijf groeide in snel tempo, zodat al spoedig een tweede vestiging in Assen werd geopend. In 1996 werd de vestiging in Assen hoofdkantoor. Daarnaast heeft Animo verkoopkantoren met een eigen magazijn in België, Duitsland en Frankrijk. Animo voorziet in de behoefte aan koffie- en theezetsystemen voor professionele grootgebruikers in binnen- en buitenland. De producten van Animo, de productie en de ondersteunende bedrijfsprocessen worden

voortdurend verbeterd en vernieuwd, waarbij Animo naar een hoge klanttevredenheid streeft door de strategie te hanteren van een optimale prijs/prestatieverhouding, een snelle levertijd en een goede dienstverlening. Animo levert een zeer uitgebreid assortiment professionele koffie- en theezetinstallaties. De producten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker. De producten van Animo vinden hun weg over vrijwel de gehele wereld.

Lees hier meer over het merk Animo

 

Meer weten over Koffie- en Theezetsystemen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van professionele horeca keukenapparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen