• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Informatie rondom levering

Bij de meeste producten op deze website staan de levertijden onder voorbehoud vermeldt. Staat er geen levertijd bij het product? Staat er geen levertijd aangegeven en u zou graag willen weten wanneer de product(en) worden geleverd? Neem dan even contact op via tel.: 0512 36 19 62 en/of per e-mail: info@droogershoreca.nl

Transport

Voor bezorging wordt er gebruikt gemaakt van een extern transportbedrijf. Het transport levert doorgaans van maandag tot en met vrijdag (tijdens kantooruren) m.u.v. feestdagen.

Ontvangst

We raden het aan om iemand, op de dag van afleveren, de bestelling in ontvangst te kunnen laten nemen. Dit voorkomt dat het product niet opnieuw heeft te worden aangeboden. Dient het product toch opnieuw te worden aangeboden zullen eventuele extra kosten aan u in rekening genomen.

Ophalen

Wenst u uw bestelling af te komen halen? Dan vragen wij om contact met ons op te nemen. Ook kunt u een bestelnotitie achterlaten tijdens het afronden van een online bestelling. In dat geval nemen wij contact met u op wanneer u het product kunt komen afhalen.

Schade

Wij vragen u om uw bestelling bij aflevering te controleren op mogelijke schade. In geval schade verzoeken wij u om met ons contact op te nemen.

Aansprakelijkheid

Tijdens het transport is de transporteur verantwoordelijk voor uw bestelling. Op het moment van levering vervalt de aansprakelijkheid van de transporteur.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen