• Haal méér uit je keuken!

Horeca apparatuur voor lunchrooms bij Droogers

Bent u op zoek naar horeca apparatuur voor uw lunchroom? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor lunchrooms. Wij hebben ons gespecialiseerd in verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor lunchrooms in heel Nederland.

Waarom is Droogers de specialist in horeca apparatuur voor lunchrooms?

  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Stek & VCA gecertificeerd
  • 30 jaar ervaring
  • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
  • Volledige inrichting van lunchrooms met horeca apparatuur
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Koop of lease horeca apparatuur

De beste horeca apparatuur merken voor lunchrooms

Bij Droogers werken we met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor lunchrooms. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:

Leventi

Leventi ovens zijn producten van Levens Cooking & Baking Systems B.V. in Nederland. Al meer dan 30 jaar is Levens producent van hoge kwaliteit ovenapparatuur voor de professionele foodservice, food retailmarkten en lunchrooms. Tegenwoordig is Levens met Leventi één van de marktleiders in de Benelux. Leventi ovens zijn wereldwijd te vinden in meer dan 30 landen, waar ze worden gebruikt in de meest uiteenlopende concepten van voedselbereiding.

TurboChef

Sinds 1991 heeft TurboChef Technologies een baanbrekende rol gespeeld in de wereld van ‘rapid cooking’. Met innovatie en de beste prestaties als speerpunten heeft TurboChef het efficiënte bereiden uitgevonden door snelle ovens te ontwikkelen die veelzijdig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn. TurboChef ovens bereiden tot 12 x sneller en geven consistente resultaten zonder dat de kwaliteit vermindert.

Coldline

Coldline is een specialist in koeloplossingen. Coldline heeft diverse modellen ontworpen met uiteenlopende afmetingen en allerlei mogelijkheden voor het regelen van de temperatuur, speciaal gemaakt om aan uw professionele eisen te voldoen. Sterke, betrouwbare en efficiënte apparaten om uw culinaire hoogstandjes op te slaan, af te koelen en in te vriezen.

GRAM

Gram is marktleider op het gebied van koel- en vriesapparatuur voor de professionele markt. Producten van Gram zijn te vinden in uiteenlopende branches, van sport- en bedrijfskantines tot aan bakkerijen, 5-sterren hotels en lunchrooms. Alle apparatuur is geschikt voor professionele koeling en de vriesfuncties voldoen aan strenge eisen op het gebied van energieverbruik die de EU stelt aan professionele koel- en vriesapparatuur.

RHIMA

Afwasapparatuur van RHIMA is een kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en duurzame oplossing voor uw lunchroom. In Nederland draaien ruim tienduizend machines, variërend van losse apparaten tot geavanceerde systemen. RHIMA vaatwassers levert alles wat uw lunchroom nodig heeft, van stand-alone vaatwasmachines tot geavanceerde afwassystemen.

Lease uw horeca apparatuur voor lunchrooms

Bij Droogers is het ook mogelijk om uw horeca apparatuur voor lunchrooms te leasen. Met een op maat gemaakt lease- of een financieringsplan profiteert u direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren en kunt u vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

Wilt u direct uw lease bedrag berekenen? Hier berekent u dit snel en gemakkelijk

Direct meer uit horeca apparatuur halen voor uw lunchroom?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Met meer dan 40 jaar aan ervaring bieden wij voor uw lunchroom altijd een geschikte horeca apparatuur oplossing.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen