• Haal méér uit je keuken!

Occasion keukenapparatuur voor horecaondernemers.

Bent u op zoek naar keukenapparatuur van hoge kwaliteit, maar past het niet in uw budget om te investeren in nieuwe apparatuur? Dan is het kopen van occasion keukenapparatuur wellicht een goede oplossing voor u. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tweedehands keukenapparatuur van gerenommeerde merken.

Occasion keukenapparatuur is een betaalbare oplossing voor horecaondernemers die hun keuken willen upgraden zonder te veel te investeren. Onze occasion apparatuur wordt zorgvuldig gecontroleerd en getest voordat het verkocht wordt, zodat u erop kunt vertrouwen dat het nog jarenlang meegaat.

Ons assortiment aan occasion keukenapparatuur is zeer divers en omvat onder andere kookapparatuur, koelingen, vaatwassers en ovens. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste apparatuur die past bij uw specifieke behoeften en budget.

Het kopen van occasion keukenapparatuur bij ons biedt u niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar ook een duurzame oplossing. Het hergebruiken van apparatuur vermindert de belasting op het milieu en draagt bij aan een circulaire economie.

Voordelen occasion keuken apparatuur

Een tweedehands keukenapparaat is een slimme keuze met veel voordelen:

  • Kwalitatief
    Onze monteurs hebben het apparaat volledig gereviseerd, nagekeken en getest. Alle eventuele onderdelen die niet aan onze hoge eisen voldoen, worden vervangen. U weet dus zeker dat u kunt vertrouwen op uitstekende techniek.
  • Duurzaam
    Kiest u voor refurbished apparaat, dan bent u duurzaam bezig. Dankzij het reviseren is het product zo goed als nieuw en gaat het weer jaren mee.
  • Garantie
    Net als bij onze nieuwe modellen, krijgt u ook garantie op een refurbished apparaat. Werkt er toch iets niet naar behoren? Dan lossen we dat op

 

Kortom, als u op zoek bent naar keukenapparatuur van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dan is occasion keukenapparatuur wellicht iets voor u. Ons assortiment biedt een brede selectie aan tweedehands keukenapparatuur van gerenommeerde merken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen