• Haal méér uit je keuken!

Horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen

Op zoek naar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen? Dan moet u bij Droogers zijn. Wij zijn al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen in heel Nederland.

Waarom is Droogers specialist in horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen?

  • Efficiënte routing, dankzij onze eigen chef-kok
  • Stek & VCA certificering
  • 30 jaar ervaring in verkoop, montage en onderhoud
  • Betere omzet/kosten verhouding dankzij onze apparatuur
  • Volledige inrichting van uw keuken
  • 24/7 service
  • De beste merken op het gebied van horeca apparatuur

De beste merken bij Droogers voor onderwijsinstellingen

Bij Droogers werken we alleen maar met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:

RHIMA

Afwasapparatuur van RHIMA is een kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en duurzame oplossing. In Nederland draaien ruim tienduizend machines, variërend van losse apparaten tot geavanceerde vaatsystemen. RHIMA vaatwassers levert alles wat een onderwijsinstelling nodig heeft voor een snelle, schone vaat.

Leventi

Leventi ovens zijn producten van Levens Cooking & Baking Systems B.V. Al meer dan 30 jaar is Levens producent van hoogwaardige ovenapparatuur voor de professionele foodservice en food retailmarkten en onderwijsinstellingen. Tegenwoordig is Levens met Leventi één van de marktleiders in de Benelux. Leventi ovens zijn inmiddels wereldwijd te vinden, in meer dan dertig landen worden ze gebruikt voor allerlei concepten van voedselbereiding.

Coldline

Coldline biedt sterke, betrouwbare en efficiënte apparaten om uw culinaire hoogstandjes op te slaan, af te koelen en in te vriezen. Coldline heeft diverse modellen ontworpen met verschillende afmetingen en mogelijkheden voor het regelen van de temperatuur, speciaal gemaakt om aan uw professionele eisen te voldoen.

GRAM

Gram is marktleider op het gebied van koel- en vriesapparatuur voor de professionele markt. Producten van Gram koeling zijn te vinden in uiteenlopende branches, van sport- en bedrijfskantines tot aan bakkerijen, 5-sterren hotels en onderwijsinstellingen. Alle apparatuur voldoet aan de strenge eisen op het gebied van energieverbruik die de EU stelt aan professionele koel- en vriesapparatuur.

Qook!

Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit. Qook! is de trots van uw chef of het nu gaat om ovens, opslag of luchttechniek. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol met elkaar verenigd in een naadloos fornuis. Qook! is als wand- of eilandopstelling, in recht of rond design op maat verkrijgbaar.

Direct contact met Droogers over uw horeca apparatuur voor onderwijsinstellingen?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring bieden wij de beste horeca apparatuur oplossing voor allerlei onderwijsinstellingen.

 

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen