• Haal méér uit je keuken!

Droogers Koel- en Keukeninnovatie dé totaalleverancier in horeca keukenapparatuur

Koel- en keukeninnovatie

Sinds de oprichting in 1986 staan we bekend als dé totaalleverancier van horeca keukenapparatuur die degelijk en betrouwbaar is wat een imago is dat we koesteren en willen voortzetten. Maar we zijn natuurlijk ook vooral met de toekomst bezig.

Om te benadrukken dan we niet alleen kunnen bogen op jarenlange ervaring met het leveren, plaatsen en onderhoud verlenen van allerhande horeca keukenapparatuur, hebben we ‘koel- en keukeninnovaties’ aan onze bedrijfsnaam toegevoegd: Droogers koel- en keukeninnovatie.

Er verandert veel in de horeca en foodservice; klanten vragen meer variatie in product, maar ook zin tijdstip (eetmoment), bereidingswijzen veranderen, er wordt op meer en andere locaties gegeten en ook de milieueisen zijn aan grote verandering onderhevig.

Totaalleverancier van horeca keuken apparatuur

De laatste horeca innovaties en trends van keukenapparatuur

Droogers Koel- en keukeninnovatie speelt op al deze trends in. We denken als geen ander met de klant mee. Slimme oplossingen met als doel efficiënt met middelen en mensen om te gaan om tot het mooiste eindresultaat te komen, daar gaat het om!

Het persoonlijke karakter van een familiebedrijf

Droogers koel- en keukeninnovatie is een Friese familiebedrijf, gevestigd in Surhuisterveen, en heeft als werkgebied de drie noordelijke provincies: Friesland, Groningen en Drenthe. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaalleverancier van horeca keukenapparatuur, keukentechniek, koeltechniek, luchttechniek en airconditioning. Dit is inclusief groot- keukenapparatuur, bedrijfsvaatwassystemen, koel- en luchttechniek en frituur- en visbakinstallaties. Wij leveren aan de gehele horeca. Kortom, van de cafetaria op de hoek tot de grote restaurants en van bedrijfskeukens tot lunchrooms en viswinkels maar ook onderwijsinstellingen, zorginstellingen en tankstations

Naast het ontwerpen / inrichten en het leveren van de keuken apparatuur biedt Droogers koel- en keukeninnovatie ook de projectbegeleiding bij onze relaties. Uiteraard verzorgen wij met onze eigen monteurs het onderhoud van de koel- en keukentechniek en staan wij 24/7 voor u klaar.

Gerard en Ingrid Droogers
Alles onder één dak voor uw professionele horeca keuken

Alles onder één dak

Het grootste pluspunt is dat men bij ons onder een dak alles kan regelen. Doordat wij breed in de markt opereren, zowel qua grootte van onze relaties als de diverse sectoren in de horeca, hebben wij een grote naamsbekendheid opgebouwd. Dat heeft er met name vorig jaar toe geleid dat we zijn gegroeid. Wij werken inmiddels samen in een team van 24 personen.

De uitdaging voor het team van Droogers Koel- en Keukeninnovatie is het leveren van maatwerk. Uitgangspunt is onze dienstverlening en de klantgerichtheid. Wij denken met de klant mee. Werken samen met de klant om tot oplossingen op maat te komen. Of het nu gaat om alleen het aanpassen van de keuken of het vervangen van de vaatwassers. Men kan bij ons terecht voor de totaaloplossing of onderdelen daarvan. Daarbij zijn snelheid, duurzaamheid, en energiezuinigheid belangrijke speerpunten. Wij werken alleen met topmerken die het milieu zo min mogelijk belasten.

Verlaag kosten met duurzame horeca keukenapparatuur

Verhoog uw doorloopsnelheid met efficiënte routing. Breng de kosten terug en verhoog uw omzet met energiezuinige apparatuur die ook nog eens sneller werkt. Of kies voor innovatieve oplossingen die efficiënter werken met behoud van kwaliteit. Onze experts nemen graag een kijkje in uw zaak en adviseren vervolgens hoe het nog beter en efficiënter kan.

Verlaag kosten met duurzame horeca keukenapparatuur
Service en onderhoud van uw horeca apparatuur

Droogers on the Road

Droogers koel- en keukeninnovatie staat ook regelmatig op beurzen waaronder de HorecaEvenTT beurs in Assen. Al sinds de eerste editie is Droogers koel- en keukeninnovatie vertegenwoordigd op de beurs in Assen. Een erg belangrijke beurs, omdat het de enige noordelijke horecabeurs is. Midden in ons werkgebied. Op de beursvloer kunnen we contact leggen met onze bestaande en nieuwe relaties, zodat iedereen kennis met ons kan maken en met de noviteiten. Een van die noviteiten die in Assen voor het eerst gepresenteerd werd, is de nieuwe demonstratietruck. Wij willen onze relaties inspiratie op locatie bieden en daarvoor hebben we deze speciale truck ingericht. Een beetje een knipoog naar de tegenwoordig populaire foodtrucks.

Waarom kiezen voor Droogers?

  • Van ontwerp tot montage bij één bedrijf
  • Helder ontwerp met 3D-tekeningen
  • Slimme en zuinige apparatuur
  • Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen
  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Vakkundige installatie
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Lease of koop de beste merken van horeca apparatuur
  • Stek & VCA gecertificeerd
Horeca keuken apparatuur

Direct meer uit uw keuken halen?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Neem dan contact op met Droogers, wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 – 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen