• Haal méér uit je keuken!

Perfecta bakwanden en frituurinstallatie

De frituurinstallaties van Perfecta zijn een vertrouwd gezicht in vele Nederlandse horecagelegenheden.

Droogers werkt al jaren samen met het A-merk in frituurinstallaties: Perfecta. Professionele bakwand of frituurinstallatie kopen? Perfecta vormt de perfecte keuze. U kunt rekenen op topkwaliteit, in combinatie met de mogelijkheid de bakwand volledig naar wens samen te stellen. Wenst u bepaalde accessoires zoals verlichting, een bain-marie, een gaskomfort of een sauspomp? We integreren accessoires in de bakwanden waar u wenst, zodat u de frituurinstallatie of professionele bakovens kunt gebruiken op de manier zoals u wilt.

FRITUURINSTALLATIES VOOR ELKE SMAAK

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende frituurinstallaties en bakwanden. Wilt u uw huidige professionele frituurapparatuur vervangen door onze Perfecta Retro, door de Perfecta Perfecttime of wellicht de Perfecta Concorde? Bekijk de verschillende Perfecta frituurinstallaties die we leveren aan cafetaria’s, restaurants en horeca in het algemeen. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen onze verkoopadviseurs u uitstekend vertellen over de (maatwerk) mogelijkheden.

EEN PROFESSIONELE BAKWAND OP MAAT

Al onze frituurovens en frituurinstallaties bieden professionele mogelijkheden. U kunt rekenen op een uitstekende duurzaamheid, in combinatie met state-of-the-art mogelijkheden. De bakwand werkt uiterst eenvoudig, terwijl u de meest heerlijke friet en snacks kunt serveren.

PERFECTA MODELLEN

Perfectime

ALTIJD DE PERFECTE TIMING MET EEN PERFECTIME FRITUURINSTALLATIE

De Perfectime frituuroven van Perfecta kenmerkt zich door de gestroomlijnde golvende vormen. Met deze vormen heeft de Perfectime de Nederlandse innovatieprijs gewonnen! Het is met recht een frituurinstallatie waar u graag naar blijft kijken.

Niet alleen het uiterlijk is aantrekkelijk, ook in gebruik is deze Perfecta friteuse een winnaar. De Perfectime is uitermate gebruiksvriendelijk. Alle componenten zijn naadloos in het werkblad geïntegreerd. Er hoopt zicht geen vet of olie op in de frituurinstallatie, gemakkelijk schoon te maken dus!

De Perfectime is een kwalitatief hoogwaardige bakwand die uitstekend frituurt. Met ’s werelds snelste ronde ketel weten we zeker dat u zowel snel als met veel vertrouwen uw producten krokant bakt.

Een frietkraam beginnen? De Perfectime van Perfecta vormt een duurzame aanschaf waar u iedere dag veel bakplezier aan zal beleven!

DE PERFECTIME FRITUURINSTALLATIE HEEFT EEN HOOG RENDEMENT

De Perfectime frituurinstallatie van Perfecta biedt 94% rendement en staat bekend om de laagste CO2-uitstoot. Met een Perfecta frituurinstallatie heeft u ‘s werelds snelste ketel in huis, die bovendien de hoogste capaciteit biedt. Wilt u een cafetaria of patatzaak beginnen en gaat u graag goed van start? Dankzij de economische ketelinhoud vormt een Perfecta bakwand dan een uitstekende keuze. Uiteraard komt u met deze frituurinstallatie net als met de andere modellen in aanmerking voor de EIA (Energie Investeringsaftrek). De Perfectime bakt met gemak vijf kilo friet in slechts vier minuten gaar, het is een professionele friteuse met uitstekende eigenschappen.

 • Gestroomlijnd model
 • Laagste CO2 uitstoot
 • ’s werelds snelste ketel
 • Hoogste capaciteit
 • Economische ketelinhoud
 • Automatisch vet filtreersysteem
 • Onderscheidend design
 • Touch-screen bedieningspaneel
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Concorde

PROFESSIONELE FRITEUSE IN UW CAFETARIA

De Concorde frituurinstallatie staat voor topkwaliteit. De compacte lijnen vormen een strak en krachtig uiterlijk. De professionele friteuse heeft een robuuste look die bij iedere inrichting past.

De indeling van de Concorde frituurapparatuur valt natuurlijk helemaal zelf samen te stellen. We kunnen alle componenten naadloos in het blad lassen waar u ze hebben wilt.

U kunt daarbij denken aan de ketels, net als opties zoals een uitschepbak, bakplaat, sauspomp of bain-marie voor de bakwand in uw cafetaria.

EEN KRACHTIGE EN STRAKKE PROFESSIONELE FRITEUSE

Alle componenten integreren we in het werkblad, voor optimaal gebruiks- en schoonmaakgemak. De Conorde frituurinstallatie kunnen we eveneens uitrusten met een vol automatisch vetfiltreersysteem. Dat is ontzettend handig en bovendien volkomen veilig. U heeft de keuze uit ronde of vierkante ketels of een combinatie van beiden in de frituurinstallatie. Kortom, uw wensen vormen de professionele friteuse die perfect bij u past. Grenzeloos: u bedenkt, wij maken.

 • Krachtig en strakke vormgeving
 • Gebruik- en schoonmaakgemak
 • ’s werelds snelste ketel
 • Hoogste capaciteit
 • Bakt 5 kg friet in 4 minuten gaar
 • Automatisch vet filtreersysteem

Retro

RETRO BAKWAND MET HEDENDAAGS DESIGN

Een in pure nostalgie verpakte professionele bakwand van formaat, de Retro. Met de introductie van het Retro model combineren we de in 70 jaar opgebouwde kennis van het bakken met een hedendaags design.

De Retro vormgeving valt te herleiden naar de eerdere Perfecta modellen uit de jaren ‘80. De frituuroven is volledig onder de loep genomen en voldoet aan alle recente technische specificaties. De professionele frituurapparatuur beschikt bijvoorbeeld over een volledig afgelaste RVS opvangbak achter de filters van het afzuigkanaal. Dit helpt het lekken van vet of olie te voorkomen, zodat u de bakwand makkelijk schoon kunt houden.

RICHT UW RETRO BAKWAND NAAR WENS IN

U kunt de Retro bakwand volledig naar eigen idee inrichten, alle componenten zoals de bakplaat, uitschepbak en bain-marie kunnen we naadloos in het blad integreren. Dit zorgt ervoor dat de frituurinstallatie makkelijker schoon te houden blijft en deze gewoon langer goed uit blijft zien.

BAKWAND VAN NU MET EEN KNIPOOG NAAR TOEN

Schijn bedriegt! De vintage ovale klokken die er smaakvol ’ouderwets’ uitzien zijn uitgevoerd met een hightech Touch screen bedieningspaneel. De bediening is heel eenvoudig, waardoor ook medewerkers in uw cafetaria er gemakkelijk mee kunnen werken. Hierdoor creëert u een constante goede kwaliteit van het eindproduct. Lekker knapperige goudgele frieten en smaakvolle snacks. Het is mogelijk met deze frituurinstallatie. Klanten komen graag bij u terug, zij kennen de kwaliteit van de professionele friteuse. De verchroomde aftapkranen, uitgesproken rondingen, vintage klokken en de eigenzinnig gekleurde panelen zorgen voor een model bakwand waar u niet omheen kunt. Of het nu gaat om een echt Amerikaans diner uit de sixties of om een authentieke zaak met verse frieten en oma’s stoofvlees; het Retro model van Perfecta past er uitstekend bij!

 • Onderscheidend design
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Touch-screen bedieningspaneel
 • Hoge attentiewaarde
 • ‘s Werelds snelste ketel
 • Bakt 5 kg friet in 4 minuten gaar
 • Automatisch vet filtreersysteem

HOUD UW BAKWAND IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE

Met een servicescontract houden wij uw Perfecta bakwand het hele jaar door in topconditie en bent u verzekerd van betere prestaties, efficiënter energieverbruik en voorkomt u de meeste storingen.

Elke klant krijgt een contract op maat. Als eerste wordt er een inschatting gemaakt en aan de hand hiervan krijgt u een advies wat de beste service is voor uw keuken. Lees hier verder over onze service mogelijkheden

Meer weten over Perfecta frituurinstallaties?

Wilt u meer weten over Droogers en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen