Beschrijving
Dankzij de handmatige bediening kan de chef eenvoudig en intuïtief functies gebruiken
- Stoom en convectie koken
- Universeel bakrek voor gebak EN 600×400 en voor gastronomie GN 1/1
- Kookkamer in roestvrij staal AISI 304 met hoge weerstand
- Hybride handmatige en digitale bediening
Kenmerken Galile
- Aantal dienbladen: 10 st
- Afmeting dienblad: EN 600×400 / GN 1/1
- Buitenmaat (BxDxH): 780 x 850 x 1200 mm
- Ruimte tussen dienbladen: 80 mm
- Vermogen: 15,7 kW
- Aansluiting: 400V 3NAC / 230V 1 NAC
- Gewicht: 121 kg
- Aantal porties: 90 – 150
- Herz: 50/60 Hz
- Temperatuur: 30 – 260 °C
- Wateraansluiting: ja
- Luchtsnelheden, programmeerbaar: 3
- Kernthermometer met 1-punts meting
Optioneel
- Links draaiende deur
- Wielen