Beschrijving
Dankzij de handmatige bediening kan de chef eenvoudig en intuïtief functies gebruiken
- Stoom en convectie koken
- Universeel bakrek voor gastronomie GN 2/3
- Kookkamer in roestvrij staal AISI 304 met hoge weerstand
- Hybride handmatige en digitale bediening
Kenmerken Galilei Plus KT
- Aantal dienbladen: 5 st
- Afmeting dienblad: GN 2/3
- Buitenmaat (BxDxH): 540 x 680 x 760 mm
- Ruimte tussen dienbladen: 80 mm
- Vermogen: 5,8 kW
- Aansluiting: 400V 3NAC / 230 V 1NAC
- Gewicht: 70 kg
- Aantal porties: 20 – 50
- Herz: 50/60 Hz
- Temperatuur: 30 – 260 °C
- Wateraansluiting: ja
- Luchtsnelheden , programmeerbaar: 3
- Kernthermometer met 1-punts meting
- Bediening: Hybride, handmatig en digitaal
Optioneel
- Links draaiende deur