• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Piron professionele ovens

Piron is een Italiaans bedrijf dat professionele ovens ontwerpt en produceert.

Ovens voor gastronomie, gebak en bakkerij

Chef en gastronomie

Ze werken samen met internationale chef-koks en creëren, geleid door hun ervaring, ovens die hun professionaliteit, creativiteit en talent kunnen ondersteunen.

Bakkerij en gebak

Voor banket en bakkerij hebben ze ovens ontworpen die uniforme en gestandaardiseerde resultaten garanderen.
Ze hebben de specifieke kenmerken van een grote verscheidenheid aan producten bestudeerd, zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van de professionals en de beste resultaten kunnen behalen.

Snackbar

Ze wilden ovens ontwerpen die geschikt zijn voor snackbars, maar die verder gaan dan alleen regeneratie of afwerking.
Ze wilden een flexibel instrument dat aan meerdere behoeften kan voldoen: ook koken of grillen.
Zodat ook een kleine horecazaak een eigen ruimte heeft voor creativiteit en vrijheid

Voedselproducenten

Ze weten hoe belangrijk uniforme resultaten en gestandaardiseerd koken is, vooral wanneer de oven bedoeld is om lange uren en bij volledige belasting te werken.
Ze hebben technologieën ontwikkeld die kunnen voldoen aan de eisen van regeneratie door middel van directe opdrachten en functies, eenvoudig en doelgericht.

 

Technologieën

Het resultaat van ons onderzoek

Ze investeren in onderzoek omdat ze in de toekomst geloven. Ze hebben een volledige afdeling die zich toelegt op de ontwikkeling van innovatieve technologieën, met als doel de toekomst in uw dagelijks leven te brengen.

  • Sator Steam
    De Sator Steam-technologie genereert stoom tot 100% verzadiging in de kamer door het creëren van een fijne waternevel.
  • Optimaal klimaat
    Dit is een systeem dat de overtollige luchtvochtigheid afzuigt en de gewenste luchtvochtigheid handhaaft.
  • Omgekeerde luchtstroom
    Het gebruik van meerdere ventilatoren met auto-reverse, Reverse Air Flow, intensiveert de luchtstroom in de bereidingskamer van de oven, wat een de beste resultaat garandeert.

VESPUCCI

Alles wat u nodig heeft voor betere kookresultaten

  • Koken met stoom en convectie.
  • Bereidingskamer van hoogwaardig roestvrij staal AISI 304.
  • Digitale bediening met capacitieve knoppen.
  • Automatisch wassysteem met vloeibaar wasmiddel en 3 intensiteitsniveaus.
  • 3 ventilatorsnelheden voor de gebruiker om de juiste luchtstroom te selecteren.
  • Universeel bakrek voor gebak EN 600×400 en voor gastronomie GN 1/1.

GALILEI

Door de handmatige bediening kan de chef de functies eenvoudig en intuïtief gebruiken

  • Koken met stoom en convectie.
  • Bereidingskamer van hoogwaardig roestvrij staal AISI 304.
  • Handmatige bediening of hybride handmatige en digitale bediening.
  • 3 ventilatorsnelheden voor de gebruiker om de juiste luchtstroom te selecteren.
  • Universeel bakrek voor gebak EN 600×400 en voor gastronomie GN 1/1.

CABOTO

Digitale of handmatige bediening: precisie en bruikbaarheid

  • Convectie koken.
  • Bereidingskamer van roestvrij staal AISI 430 met hoge weerstand.
  • Elektromechanische besturing: digitaal of handmatig.
  • Dienbladen en roosters: EN 600×400, GN 1/1, GN 2/3, GN 1/2, 480×345, 442×325 en 342×242.

Digitale besturing:

Directe commando’s en display voor controle van het kookproces: effectief beheer met meer gebruiksgemak.

Handmatige bediening:

Een eenvoudige en intuïtieve bediening om de verschillende functies te beheren en de juiste kookparameters in te stellen. Maximaal resultaat met maximaal gebruiksgemak.

EXPLORA

Are you ready or a 4.0 cooking experience?

Hoge bruikbaarheid, intuïtieve functionaliteit en aanraakbediening: de keuken overtreft SMART.

Een display gemaakt voor een chef

Een moderne en hoogtechnologische bedieningsinterface die door het intelligente gebruik van kleuren en pictogrammen de operator om automatisch kookprocessen te creëren en te beheren met gemak en eenvoud, met behoud van de mogelijkheid om ook alle kookfuncties handmatig te bedienen.

EXPLORA PERFORMER

Combinatie met vetopvangsysteem

  • GN 1/1
    Breedte: 780 mm
  • Automatische schoorsteen regelaar
  • Deur van 3x gehard glas
  • Onderverdeeld verwarmingselement
  • 10 inch capacitief touchscreen
  • Led verlichting
  • Kernthermometer met meerdere punten

EXPLORA COLOMBO

Uw hightech oven in een Lite-versie

  • GN 1/1 | EN 600×400
    Breedte: 780 mm
  • Automatische schoorsteen regelaar
  • Deur van dubbel gehard glas
  • 7 inch capacitief touchscreen
  • Halogeen verlichting
  • Enkelpunts kernsonde

EXPLORA COLOMBO KT

Hoge kookprestaties met een breedte van slechts 54 cm

  • GN 1/1 | GN 2/3
    Breedte: 540 mm
  • Automatische schoorsteen regelaar
  • Deur van dubbel gehard glas
  • 7 inch capacitief touchscreen
  • Halogeen verlichting
  • Enkelpunts kernsonde

Meer weten over Piron ovens?

Wilt u meer weten over Droogers en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen