Beschrijving
Piron Vespucci Wash
Alles wat u nodig heeft voor betere kookresultaten
- Koken met stoom en convectie.
- Bereidingskamer van hoogwaardig roestvrij staal AISI 304.
- Digitale bediening met capacitieve knoppen.
- Automatisch wassysteem met vloeibaar wasmiddel en 3 intensiteitsniveaus.
- 3 ventilatorsnelheden voor de gebruiker om de juiste luchtstroom te selecteren.
- Universeel bakrek voor gebak EN 600×400 en voor gastronomie GN 1/1.
TECHNOLOGIE ONTMOET ONTWERP
De meest innovatieve oplossingen om u de beste resultaten te geven, met een simpele aanraking.
Sator Steam
De Sator Steam-technologie genereert stoom tot 100% verzadiging in de kamer door het creëren van een fijne waternevel.
Optimaal klimaat
Dit is een systeem dat de overtollige luchtvochtigheid afzuigt en de gewenste luchtvochtigheid handhaaft.
Balanced Reverse
Dankzij een efficiëntere en meer gebalanceerde rotatietijd en het gebruik van meerdere ventilatoren met auto-reverse intensiveert de luchtstroom in de kookkamer van de oven, wat een gouden uniform resultaat garandeert.
Waterverwarmingssysteem
Ons warmteterugwinningssysteem, in combinatie met de gepatenteerde Sator Steam-technologie, maakt efficiënt en tijdig gebruik van kookvocht mogelijk.
Technische eigenschappen
- Hertz: 50/60 Hz
- Temperatuur bereik: 30 – 260 °C
- Wateraansluiting: Ja
- Fan snelheid: 3
- Kernsonde: optioneel
- Besturing: Digitaal
- Kookprogramma’s: 5
- In te stellen recepten: 99
- Voorverwarmen: Ja
- Ventilatoren omkeren: Luchtstroom omkeren
- Stoom koken: Sator Steam
- Automatische schoorsteen regulatie
- Automatisch wassysteem: Ja
- Aantal inzetrek lagen: 20
- Inzetrek maat: 1/1GN
- Buitenmaat: 870 x 100 x 1930 mm
- Afstand tussen de lagen: 66 mm
- Vermogen: 36 kW
- Aansluiting: 400V 3N~ | 50/60 HZ
- Gewicht: 250 kg
- Aantal serveringen: 130-200