• Haal méér uit je keuken!

Droogers Horeca Apparatuur dealer van Qook! kookmeubels

Professionele horeca keukens van ongekende kwaliteit

Elke horecagelegenheid of instelling heeft zijn eigen unieke behoeften, en daar past Qook! perfect bij. Onze professionele maatwerkkeukens worden volledig op maat gemaakt, zowel qua afmetingen als de inbouw van componenten, om naadloos aan te sluiten op uw wensen. Bovendien is het Qook! maatwerk fornuis zeer praktisch en gemakkelijk te reinigen, dankzij het ontbreken van naden, kieren en koppelstrips.

Transformeer uw restaurantkeuken naar uw eigen unieke stijl!

Kies voor een compleet ingerichte keuken die perfect aansluit op uw wensen. het op maat gemaakte fornuis is verkrijgbaar in zowel wand- als eilandopstelling, en in ronde of vierkante uitvoeringen.

Met het Qook! concept geniet u niet alleen van prachtig design, maar ook van gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van roestvrij staal en met nauwkeurige afwerking, is Qook! niet alleen naadloos maar ook uiterst hygiënisch, wat resulteert in lagere schoonmaakkosten.

De grootkeukens van Qook! zijn niet alleen de trots van de chef, maar ook een visueel genot voor uw gasten.

Qook!´s onderscheidend vermogen:

 • Uniek Design
 • Custom Build in eigen fabriek
 • De beste kwaliteit
 • De beste prijs/kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Rond of vierkant, modellen lenen zich voor vele mogelijkheden.

Qook! Uitvoeringen:

 • Gas, elektrisch, inductie, koken in verschillende vermogens
 • Bedieningen via knoppen en touchscreen
 • Logo gelaserd, met backlight, TL of LED verlichting
 • Topklasse van gebruikte materialen
 • Gebouwd door vakmensen
 • Sterk en degelijk voor jarenlang intensief gebruik
 • Flexibel in keuze en wensen van de chef
 • Op aanvraag leverbaar in RAL kleuren
 • Lavagrill, waterbadgrill, bain marie, pasta cooker
 • Voorzieningen voor combisteamers, salamanders
 • Deuren, lades, (warm) kasten
 • Kiremko “Fado” friteuse’s HR en Elektrisch
 • Werk- en spoeltafels, Pass in hetzelfde design
 • Ovens in onderbouw
 • Geïntegreerde Plancha / bakplaat of onze unieke Diamond Bakplaat
 • Waterkraan en spoelbak
 • Verwarmde bladen

Dé restaurantkeuken in uw stijl

Compleet ingerichte restaurantkeukens geheel in een unieke stijl. Het maatwerk fornuis is leverbaar in wand- of eilandopstelling en in ronde of vierkante uitvoering.

In het Qook! concept is een mooi design verenigd met gebruiksvriendelijkheid. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrij staal en het apparaat wordt zeer nauwkeurig afgewerkt. Qook! is compleet naadloos en dus erg hygiënisch. Hierdoor bespaart u op schoonmaakkosten.

De grootkeukens van Qook! zijn door het unieke design niet alleen de trots van de chef, maar ook een plaatje om te zien voor uw gast.

Welke horecakeuken kies jij?

Bij Qook! begrijpen we dat elke keuken uniek is, net als de culinaire creaties die erin worden bereid. Daarom hebben we een scala aan eersteklas kookinstallaties ontworpen, die voldoen aan de diverse behoeften en smaken van onze gewaardeerde klanten. Van het moderne en strakke ontwerp van de Qook! Mangaia tot het tijdloze en veelzijdige design van de Qook! Maui, elk model is het resultaat van jarenlange ervaring, innovatie en vakmanschap. Welkom bij onze collectie kookinstallaties, waar design, functionaliteit en passie samenkomen. Hieronder stellen we enkele van onze meest geliefde modellen voor, zodat je kunt ontdekken welke perfect past bij jouw culinaire visie.

Mangaia

Met zijn royale oppervlak biedt de Qook! Mangaia voldoende werkruimte voor diverse culinaire taken, van het voorbereiden van ingrediënten tot het serveren van meesterwerken. De naadloze oppervlakken zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook ontworpen met het oog op hygiëne en onderhoudsgemak. Vlekken en morsen kunnen eenvoudig worden weggeveegd, waardoor uw keukenteam kostbare tijd bespaart en zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: het creëren van culinaire hoogstandjes.

Bovendien biedt de Qook! Mangaia, dankzij zijn doordachte ontwerp, extra opslagmogelijkheden die gemakkelijk toegankelijk zijn, waardoor alle essentiële gereedschappen en ingrediënten binnen handbereik zijn. Dit bevordert een vlotte workflow en verhoogt de efficiëntie in de keuken.

Kortom, de Qook! Mangaia is een perfecte combinatie van kunst en functionaliteit, die professionals inspireert en ondersteunt in hun culinaire avonturen.

Palawan

Met zijn ruime oppervlakte biedt de Qook! Palawan alle ruimte voor diverse culinaire activiteiten, van het voorbereiden van verse ingrediënten tot het presenteren van culinaire meesterwerken. De gladde, naadloze oppervlakken zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar maken ook het schoonmaken een fluitje van een cent. Spetters en vlekken veeg je moeiteloos weg, waardoor het keukenteam zich volledig kan concentreren op het verfijnen van gerechten.

Daarnaast bevat de Qook! Palawan slimme opbergoplossingen, zodat essentiële kookgereedschappen en ingrediënten altijd binnen handbereik zijn. Dit bevordert een vlotte workflow en verbetert de productiviteit in de keuken.

Al met al biedt de Qook! Palawan een perfecte balans tussen design en functionaliteit, waardoor het koks inspireert en ondersteunt in elk culinair avontuur.

Cebu

Met zijn elegante afwerking en verfijnd design past de Qook! Cebu perfect in elke ruimte, of het nu gaat om de huiselijke sfeer van een café, de elegantie van een chique restaurant, of de levendige energie van een bistro. Elk detail van de Qook! Cebu is zorgvuldig doordacht om een harmonieuze integratie met uw kookomgeving te garanderen.

Wat de Qook! Cebu echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid tot maatwerk. We begrijpen dat elke horecagelegenheid uniek is in zijn behoeften en ruimte. Daarom biedt de Qook! Cebu de flexibiliteit om aan uw specifieke wensen te worden aangepast, zodat het meubilair niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook optimaal functioneert. De doordachte indeling en aanpassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat u de beschikbare ruimte in uw keuken optimaal kunt benutten.

Kiribati

De Qook! Kiribati is niet alleen een lust voor het oog; het combineert vorm en functie op een manier die uw culinaire ervaringen verbetert en vereenvoudigt. Hiermee kunt u moeiteloos indrukwekkende gerechten bereiden die uw gasten zullen verbazen. De samenkomst van innovatie en esthetiek in de Qook! Kiribati zorgt ervoor dat u zowel op culinair als op designgebied kunt schitteren.

Laat uw keuken het toneel worden van onvergetelijke dineravonden en gezellige samenkomsten, met de Qook! Kiribati als het stralende middelpunt. Dit meesterwerk is niet alleen een functioneel keukenmeubel, maar ook een artistiek statement dat de sfeer en klasse van uw woning versterkt en verrijkt. Elk diner of feestje in uw huis wordt een ervaring om te herinneren, met de Qook! Kiribati als het kloppende hart van uw culinaire ruimte.

Maui

De Qook! Maui belichaamt veelzijdigheid en klasse. Dankzij zijn subtiele design en hoogwaardige afwerking kan hij schitteren in elke omgeving. Deze bar is meer dan alleen meubilair; het is een uiting van uw toewijding aan kwaliteit en stijl. Elk aspect van de Qook! Maui straalt vakmanschap uit, waarbij functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen.

In een wereld waar eerste indrukken cruciaal zijn, fungeert de Qook! Maui als een verlengstuk van uw merk en visie. Als gastheer of gastvrouw wilt u dat elk element van uw etablissement uw passie en streven naar excellentie weerspiegelt. De Qook! Maui versterkt dit met zijn unieke ontwerp en ongeëvenaarde bruikbaarheid.

Of uw gasten nu binnenstappen voor een snelle hap, een uitgebreid diner of gewoon een drankje, de Qook! Maui zorgt ervoor dat ze zich direct op hun gemak voelen. Het design nodigt uit tot interactie, terwijl de doordachte indeling van de bar ervoor zorgt dat uw personeel efficiënt en met gemak kan werken.

HOUD UW KOOKMEUBEL IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE

Met een servicescontract houden wij uw Qook! fornuis het hele jaar door in topconditie en bent u verzekerd van betere prestaties, efficiënter energieverbruik en voorkomt u de meeste storingen.

Elke klant krijgt een contract op maat. Als eerste wordt er een inschatting gemaakt en aan de hand hiervan krijgt u een advies wat de beste service is voor uw keuken. Lees hier verder over onze service mogelijkheden

Meer weten over Qook! kookmeubels?

Wilt u meer weten over Droogers en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen