Personeel vinden is op het moment een grote uitdaging in de horeca. Wij denken dat innovatie in de keuken een deel van de oplossing kan zijn.
Wanneer je nou een koffiezaak, een bar of tankstation hebt en moeite met personeel te vinden, maar wel een menukaart wilt serveren. Dan is het investeren in rapid cooking apparaten één van de oplossingen.
De machines vullen elkaar aan en daardoor kan bijna een complete kaart hierin bereid worden.
Geschikt voor: Quick Service Restaurants, Food Trucks, Cafetaria’s, Bakkers, Slagers etc, Casual Dining, Hotels, Bars & Nachtclubs, Facilitair, Zorg en Supermarkten
Ventless betekent letterlijk: zonder ventilatie. In het geval van keukenapparatuur betekent dat afzuigen, maar dan zonder afzuigkap. De afzuiging is namelijk al in het ontwerp van het apparaat verwerkt. Waardoor je dus geen externe, traditionele afzuiging meer nodig hebt om van vet, geurtjes, stoom en rook af te komen. Handig!
Je kunt bij Droogers terecht voor ventless ovens (van Cibo+, TurboChef of Leventi) en ventless friteuses (van PerfectFry).
Ventless apparatuur heeft grote voordelen:
Droogers is al jaren dé specialist in combi steam ovens en rapid cooking ovens van de merken Turbochef, CiBO+, Invoq & Plexor.
TurboChef ovens zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk, energiezuinig en bereiden tot 12x sneller en geven een consistent resultaat zonder in te boeten op kwaliteit.
Keukens worden kleiner, met Cibo+ kan gebruik worden gemaakt van drie verschillende warmtebronnen, waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. Cibo+ is een lichtgewicht machine, en stelt je in de gelegenheid om de machine zelf op zijn plaats te zetten en producten te bereiden tegen een lage investering. Wil jij je onderscheiden? Dan biedt Cibo+ de mogelijkheid om een product van een hoge constante kwaliteit te serveren.
Dankzij de mogelijkheid de kookprogramma’s in fases in te stellen kan elk van de drie warmtebronnen tijdens de kookcyclus worden in- en uitgeschakeld om snelle bakresultaten te realiseren. Dit levert in 2 tot 3 minuten hoogwaardig en perfect bereid voedsel op.
In deze oven bereid je heerlijke pizza’s, panini’s, biefstuk en verse vis. De unieke modulaire opbouw maakt het mogelijk om bijvoorbeeld drie ovens te stapelen met slechts één stekker, waarbij de gepatenteerde ventless technologie zorgt voor flexibele plaatsing zonder externe afzuiging. PLEXOR biedt de oplossing voor drukke keukens met beperkte ruimte.
Één oven, drie geavanceerde technologieën. PLEXOR maakt het mogelijk een volledig menu te bereiden met Rapid Cook, Impingement, en Convection – voor snelle, nauwkeurige resultaten.
TurboChef PLEXOR transformeert het kookproces door automatisering, vereenvoudiging en verbetering van de kwaliteit. Deze oven biedt ongekende flexibiliteit, specifiek aangepast aan jouw keukenbehoeften. Als je je menu wilt wijzigen, herconfigureer je eenvoudig en snel de oven naar jouw wensen. En hier is een handig weetje: de oven is uitgerust met geautomatiseerd in- en uitladen. Kies gewoon je gerecht, en de bijbehorende ovenmodule opent automatisch. Na het voltooien van de kookcyclus gaat de deur open. Gebruiksvriendelijkheid staat hier centraal.
De kern van de zaak? Met TurboChef PLEXOR krijg je toegang tot geavanceerde kooktechnologieën, menu-uitbreidingsmogelijkheden en energiebesparende opties. Tegelijkertijd minimaliseer je het aantal apparaten, de benodigde kooktijd per maaltijd, het aantal stopcontacten, de vereiste kookruimte en het personeel. Vertrouw ons, dit is een absolute must-have.
Een strak, opvallend, stukje design voorzien van de nieuwste technologie en intelligente functies. Maar toch heel eenvoudig te bedienen én helemaal klaar voor de duurzame keuken.
Een uniek ovenplatform voor bakken én combisteamen.
De Leventi Invoq zet je een flinke stap vooruit op weg naar een duurzamere keuken. Met de Leventi Invoq bespaar je energie, verlaag je je kosten en spaar je het milieu.
𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻!
Prática’s speed ovens zijn ultrasnelle, goed presterende ovens voor het bereiden en afwerken van vers, gekoeld of ingevroren voedsel. Elk gebruik leidt tot een fantastisch uitziend en smakelijk eindresultaat.
Dankzijn de geavanceerde technologie werken de ovens met meerdere warmtebrokken zoals geplaatste hete lucht, magnetron en directe contactstraling. Ze zijn uitgerust met een ventless-systeem en hebben daardoor geen afzuigkap meer nodig. De katalysator is gemakkelijk te verwijderen en is hierdoor ze makkelijk schoon te maken en te onderhouden.
Met een gebruiksvriendelijke touchscreen-interaface bieden Prática speed ovens een intuïtieve bediening en snelle instelling. Hierdoor zijn ze makkelijk te bedienen door iedere medewerker en kun je binnen je organisatie beter de bereidingsprocessen borgen.
Omdat het aanschaffen van horeca keuken apparatuur een behoorlijke kostenpost is, is de optie van leasen erg interessant. Deze mogelijkheid is er bij ons ook.
Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteer je direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat je kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoef je geen eigen geld te investeren en kun je vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van je High-speed oven zijn de juiste toebehoren een must. De juiste mandjes en bakjes kunnen ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd constant blijft met weinig onderhoud. Alles is herbruikbaar en dus goed voor het milieu
Voor elke machine is een bakje of sheet beschikbaar. Ook in verschillende kleuren zodat je elk bakje voor hetzelfde product kan gebruiken. Blauw = vist, Groen = groente, Rood = vlees etc.
Vraag bij onze specialisten naar het huidige assortiment en prijzen.
Om deze kennis te delen en om te laten zien wat deze ovens voor jou in de zaak kunnen betekenen, geven wij elke maandag demo’s. Wij hebben een demo keuken in onze zaak én een chef-kok die laat zien welke gerechten er gemaakt kunnen worden in welke oven.
Tijdens deze demo’s laten we je de mogelijkheden zien van de CiBO en CIBO+ fast oven & Turbochef rapid cooking- en magnetronovens.
Wat zijn de voordelen voor jouw zaak, welke gerechten van je menukaart kunnen hier allemaal in bereid worden, hoe kunnen de twee apparaten elkaar versterken.
Onze chef-kok laat uitgebreid alle mogelijkheden zien en kan advies op maat geven en vertelt je alles over de mogelijkheid tot leasen van een oven.
CiBO+ maakt gebruik van 3 warmtebronnen waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. CiBO+ kan overal gebruikt worden, vooral ook doordat er geen afzuigsysteem nodig is. Er is een CiBO+ voor elke horecagelegenheid. Of het nu gaat om front-of-house of back-of-house cooking.
Turbochef magnetronovens zijn er in meerdere modellen. Van een instap model voor kleinere gerechten en kleine keuken of een uitgebreidere om een hele kaart te bereiden. Ze onderscheiden zich van andere ovens door hun snelheid, consistente resultaten, geen afzuiginstallatie en zijn geschikt voor kleine en grote ruimtes.
ELKE MAANDAG GEVEN WIJ DEMO’S IN ONZE DEMOKEUKEN BIJ ONS IN DE ZAAK.
MAIL OF BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN MAKEN EEN AFSPRAAK.
Telefoon: 0512 – 36 19 62 – E-mail: marketing@droogershoreca.nl
Wil je direct meer uit je keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met je mee en zetten je wensen om in een concreet plan.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kun je ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.