Personeel vinden is op het moment een grote uitdaging in de horeca. Wij denken dat innovatie in de keuken een deel van de oplossing kan zijn.
Wanneer je nou een koffiezaak, een bar of tankstation hebt en moeite met personeel te vinden, maar wel een menukaart wilt serveren. Dan is het investeren in rapid cooking apparaten één van de oplossingen.
De machines vullen elkaar aan en daardoor kan bijna een complete kaart hierin bereid worden.
Geschikt voor: Quick Service Restaurants, Food Trucks, Cafetaria’s, Bakkers, Slagers etc, Casual Dining, Hotels, Bars & Nachtclubs, Facilitair, Zorg en Supermarkten
Ventless betekent letterlijk: zonder ventilatie. In het geval van keukenapparatuur betekent dat afzuigen, maar dan zonder afzuigkap. De afzuiging is namelijk al in het ontwerp van het apparaat verwerkt. Waardoor je dus geen externe, traditionele afzuiging meer nodig hebt om van vet, geurtjes, stoom en rook af te komen. Handig!
Je kunt bij Droogers terecht voor ventless ovens (van Cibo+, TurboChef of Leventi) en ventless friteuses (van PerfectFry).
Ventless apparatuur heeft grote voordelen:
Droogers is al jaren dé specialist in combi steam ovens en rapid cooking ovens van de merken Turbochef en CiBO+.
TurboChef ovens zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk, energiezuinig en bereiden tot 12x sneller en geven een consistent resultaat zonder in te boeten op kwaliteit.
Keukens worden kleiner, met Cibo+ kan gebruik worden gemaakt van drie verschillende warmtebronnen, waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. Cibo+ is een lichtgewicht machine, en stelt je in de gelegenheid om de machine zelf op zijn plaats te zetten en producten te bereiden tegen een lage investering. Wil jij je onderscheiden? Dan biedt Cibo+ de mogelijkheid om een product van een hoge constante kwaliteit te serveren.
Dankzij de mogelijkheid de kookprogramma’s in fases in te stellen kan elk van de drie warmtebronnen tijdens de kookcyclus worden in- en uitgeschakeld om snelle bakresultaten te realiseren. Dit levert in 2 tot 3 minuten hoogwaardig en perfect bereid voedsel op.
Een strak, opvallend, stukje design voorzien van de nieuwste technologie en intelligente functies. Maar toch heel eenvoudig te bedienen én helemaal klaar voor de duurzame keuken.
Een uniek ovenplatform voor bakken én combisteamen.
De Leventi Invoq zet je een flinke stap vooruit op weg naar een duurzamere keuken. Met de Leventi Invoq bespaar je energie, verlaag je je kosten en spaar je het milieu.
𝗞𝗹𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗸𝗲𝘂𝗸𝗲𝗻!
De Leventi Invoq heeft geavanceerde, intelligente functies, maar is toch heel eenvoudig te installeren, bedienen, onderhouden en reinigen. Het touchscreen display werkt precies hetzelfde als je smartphone! Bovendien start de oven in minder dan 3 seconden op.
SmartChef/SmartBaker
Dit is een automatische functie voor intelligent koken. Zie, volg en leer van de oven om jouw eigen recepten te ontwikkelen. Selecteer het soort product, de gewenste bereidingswijze en de kerntemperatuur. De oven leidt je vervolgens stap voor stap door het proces voor een perfect resultaat.
ClimateControl
Dit zorgt voor geoptimaliseerde processen en kortere gaartijden. Belangrijke ontwerpelementen zorgen voor een optimale luchtverdeling en luchtstroom, verbeterde vochtnauwkeurigheid en snellere vochtafvoer. Alles is perfect geregeld voor een optimale kwaliteit van al je gerechten.
CareCycle
Schoonmaakactiviteiten kunnen de service van je oven onderbreken of de workflow complexer maken. Met de Leventi Invoq kun je CareCycle programmeren om aan de slag te gaan wanneer het je uitkomt. CareCycle is een tablet-gebaseerde manier van schoonmaken, met zeven programma’s van Eco tot Turbo. Nog mooier: dit alles met verrassend weinig water of chemicaliën.
CookTimeCorrection
Plan je porties met de Leventi Invoq voor de hele dag in met een drag en drop systeem. Je hebt inzicht in alle rekken en past gerechten aan om tegelijkertijd klaar te zijn. Je kunt zelfs tot drie producten op hetzelfde rek zetten en de oven compenseert automatisch temperatuurveranderingen met CookTimeCorrection (CTC).
Soepele en stress loze bediening!
Omdat het aanschaffen van horeca keuken apparatuur een behoorlijke kostenpost is, is de optie van leasen erg interessant. Deze mogelijkheid is er bij ons ook.
Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteer je direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat je kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoef je geen eigen geld te investeren en kun je vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.
Om optimaal gebruik te kunnen maken van je High-speed oven zijn de juiste toebehoren een must. De juiste mandjes en bakjes kunnen ervoor zorgen dat de kwaliteit altijd constant blijft met weinig onderhoud. Alles is herbruikbaar en dus goed voor het milieu
Voor elke machine is een bakje of sheet beschikbaar. Ook in verschillende kleuren zodat je elk bakje voor hetzelfde product kan gebruiken. Blauw = vist, Groen = groente, Rood = vlees etc.
Vraag bij onze specialisten naar het huidige assortiment en prijzen.
Om deze kennis te delen en om te laten zien wat deze ovens voor jou in de zaak kunnen betekenen, geven wij elke maandag demo’s. Wij hebben een demo keuken in onze zaak én een chef-kok die laat zien welke gerechten er gemaakt kunnen worden in welke oven.
Tijdens deze demo’s laten we je de mogelijkheden zien van de CiBO en CIBO+ fast oven & Turbochef rapid cooking- en magnetronovens.
Wat zijn de voordelen voor jouw zaak, welke gerechten van je menukaart kunnen hier allemaal in bereid worden, hoe kunnen de twee apparaten elkaar versterken.
Onze chef-kok laat uitgebreid alle mogelijkheden zien en kan advies op maat geven en vertelt je alles over de mogelijkheid tot leasen van een oven.
CiBO+ maakt gebruik van 3 warmtebronnen waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. CiBO+ kan overal gebruikt worden, vooral ook doordat er geen afzuigsysteem nodig is. Er is een CiBO+ voor elke horecagelegenheid. Of het nu gaat om front-of-house of back-of-house cooking.
Turbochef magnetronovens zijn er in meerdere modellen. Van een instap model voor kleinere gerechten en kleine keuken of een uitgebreidere om een hele kaart te bereiden. Ze onderscheiden zich van andere ovens door hun snelheid, consistente resultaten, geen afzuiginstallatie en zijn geschikt voor kleine en grote ruimtes.
ELKE MAANDAG GEVEN WIJ DEMO’S IN ONZE DEMOKEUKEN BIJ ONS IN DE ZAAK.
MAIL OF BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN MAKEN EEN AFSPRAAK.
Telefoon: 0512 – 36 19 62 – E-mail: marketing@droogershoreca.nl
Wil je direct meer uit je keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met je mee en zetten je wensen om in een concreet plan.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kun je ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.