• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Rapid Cooking is de toekomst

Heb je een tekort aan koks investeer dan in apparatuur. Hier kun je veel tijd en kosten mee besparen.

Naast de lastige maatregelen die nu er voor de horeca zijn is het ook  een enorme uitdaging om goed personeel te vinden. Wij denken dat innovatie in de keuken een deel van de oplossing kan zijn.

Wanneer je nou een koffiezaak, een bar of tankstation hebt en moeite met personeel te vinden, maar wel een menukaart wilt serveren. Dan is het investeren in rapid cooking apparaten één van de oplossingen.

De machines vullen elkaar aan en daardoor kan bijna een complete kaart hierin bereid worden.

Geschikt voor: Quick Service Restaurants, Food Trucks, Cafetaria’s, Bakkers, Slagers etc, Casual Dining, Hotels, Bars & Nachtclubs, Facilitair, Zorg en Supermarkten

Waarom dit een voordeel kan zijn voor jouw bedrijf.

  • Werken met rapid cooking ovens kan de oplossing zijn. Droogers is al jaren dé specialist in combi steam ovens en rapid cooking ovens.
  • Vele klanten zijn overgestapt op steamers en ovens om zo een complete kaart te kunnen serveren. Denk daarbij aan pizza’s, tosti’s, pancakes, nacho’s, verschillende broodjes etc.
  • Alle ovens worden geprogrammeerd voor het menu dat specifiek voor jou gemaakt is.
  • Continuïteit in de bereidingen door de eenvoudige bediening.
  • Elk personeelslid kan de apparaten bedienen door de voorgeprogrammeerde menu’s.
  • Geen afzuigkap- / techniek nodig door ingebouwde katalysator.
  • Tot 12x sneller dan traditionele bereidingsmethodes.

ONZE A-MERKEN: TURBOCHEF EN CIBO+

Door apparaten met elkaar te combineren is het mogelijk om een complete menukaart te serveren.

Droogers is al jaren dé specialist in combi steam ovens en rapid cooking ovens van de merken Turbochef en  cibo+.

TurboChef ovens zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk, energiezuinig en bereiden tot 12x sneller en geven een consistent resultaat zonder in te boeten op kwaliteit.

Algemene eigenschappen:

  • Eenvoudig en overzichtelijk touch screen
  • Consistente kwaliteit in een fractie van de tijd
  • Geheugen voor 200 bak/kookprogramma’s
  • Programma’s zelf in te delen in groepen
  • Programma’s uitwisselbaar via Smart Card
  • Chef Comm Pro software voor programmering op PC
  • Ergonomische deurhendel
  • Handige handgrepen voor verplaatsing
  • Impingement door 2 onafhankelijk gestuurde motoren
  • Externe afzuiging overbodig door katalysator
  • Zelfdiagnostisch systeem van componenten en prestaties
  • Geschikt voor 2/3 GN en 44×35
  • Geschikt voor metalen accessoires
  • Online database van recepten en programma’s
  • Uitgebreid data logboek
  • Instructies voor het gebruik en reiniging in het scherm
  • Output gelijk aan grotere ovens met minder ruimte en minder energiekosten

Keukens worden kleiner, met Cibo+ kan gebruik worden gemaakt van drie verschillende warmtebronnen, waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. Cibo+ is een lichtgewicht machine, en stelt je in de gelegenheid om de machine zelf op zijn plaats te zetten en producten te bereiden tegen een lage investering. Wil jij je onderscheiden? Dan biedt Cibo+ de mogelijkheid om een ​product van een hoge constante kwaliteit te serveren.

Kookprogramma’s

Dankzij de mogelijkheid de kookprogramma’s in fases in te stellen kan elk van de drie warmtebronnen tijdens de kookcyclus worden in- en uitgeschakeld om snelle bakresultaten te realiseren. Dit levert in 2 tot 3 minuten hoogwaardig en perfect bereid voedsel op.

Algemene eigenschappen

  • Snelle voedselbereiding met hoge kwaliteit en een betaalbare prijs
  • Brede toepassingsmogelijkheid
  • Constante kwaliteit
  • Drie technieken (convectie/grill/onder-warmte) wat zorgt voor een lagere foodprint in de keuken
  • Geen afzuigtechniek noodzakelijk
  • Producten worden niet plat gedrukt
  • Brood wordt getoast en blijft, doordat er geen microwave wordt gebruikt, krokant
  • Verschillende bereidingstemperatuur per product/programma mogelijk
  • Elk personeelslid kan de apparaten bedienen door de voorgeprogrammeerde menu’s.

LEASEN VAN RAPID COOKING APPARATEN

Omdat het aanschaffen van horeca keuken apparatuur een behoorlijke kostenpost is, is de optie van leasen erg interessant. Deze mogelijkheid is er bij ons ook.

Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteer je direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat je kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoef je geen eigen geld te investeren en kun je vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

MELD JE AAN VOOR EEN DEMO  MET ONZE RAPID COOKING APPARATEN

Om deze kennis te delen en om te laten zien wat deze ovens voor jou in de zaak kunnen betekenen, geven wij elke maandag demo’s. Wij hebben een demo keuken in onze zaak én een chef-kok die laat zien welke gerechten er gemaakt kunnen worden in welke oven.

Tijdens deze demo’s laten we je de mogelijkheden zien van de CiBO en CIBO+ fast oven & Turbochef rapid cooking- en magnetronovens.
Wat zijn de voordelen voor jouw zaak, welke gerechten van je menukaart kunnen hier allemaal in bereid worden, hoe kunnen de twee apparaten elkaar versterken.

Onze chef-kok laat uitgebreid alle mogelijkheden zien en kan advies op maat geven en vertelt je alles over de mogelijkheid tot leasen van een oven.

CiBO maakt gebruik van 3 warmtebronnen waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. CiBO kan overal gebruikt worden, vooral ook doordat er geen afzuigsysteem nodig is. Er is een CiBO voor elke horecagelegenheid. Of het nu gaat om front-of-house of back-of-house cooking.

Turbochef magnetronovens zijn er in meerdere modellen. Van een instap model voor kleinere gerechten en kleine keuken of een uitgebreidere om een hele kaart te bereiden. Ze onderscheiden zich van andere ovens door hun snelheid, consistente resultaten, geen afzuiginstallatie en zijn geschikt voor kleine en grote ruimtes.

ELKE MAANDAG GEVEN WIJ DEMO’S IN ONZE DEMOKEUKEN BIJ ONS IN DE ZAAK.

MAIL OF BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN MAKEN EEN AFSPRAAK.

Telefoon: 0512 – 36 19 62 – E-mail: marketing@droogershoreca.nl 

 



Wil je meer informatie of heb je advies nodig?

Wil je direct meer uit je keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met je mee en zetten je wensen om in een concreet plan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kun je ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen