Beschrijving
- Capaciteit: 6 x 1/1 GN of 12 x 1/2 GN
- Maaltijden per dag : 30 – 80
De CombiMaster Rational CM61E is duurzaam, eenvoudig te bedienen en voorzien van vele functies, die altijd een maximale kwaliteit van de gerechten mogelijk maken: krokante korsten, mals gebraad, intensieve aroma’s, diepe kleuren en het behoud van vitamines en mineralen. Gegarandeerd wordt dat door een exact bestuurd klimaat in de ovenruimte en de nauwkeurige instelling van temperatuur, luchtvochtigheid, luchtstroming en bereidingsduur.
Belangrijk: geen reinigingsprogramma en kent enkel aan de rechterkant scharnieren.
De kenmerken Rational CM61E
Onbeperkt grote verscheidenheid aan bereidingsmethoden. De CombiMaster vervangt tot maar liefst 30% van alle traditionele bereidingsapparatuur: grillen, bakken, braden, smoren, stomen, stoven, pocheren en veel meer. Unieke bereidingscapaciteit. De bereidingscapaciteit van de CombiMaster maakt tot maar liefst 40% grotere laadhoeveelheden mogelijk. Samen met de geperfectioneerde bereidingstechnologieën garandeert deze capaciteit een doorgaans uitstekende kwaliteit van de gerechten. Optimaal klimaat in de ovenruimte ClimaPlus® regelt het productspecifieke klimaat in de ovenruimte voor krokante korsten, knapperige panering en mals gebraad. Eenvoudige bediening. De bedieningsknop voor de selectie van de functies is eenvoudig, absoluut overzichtelijk en heeft zich op de dagelijkse werkvloer onder zware keukenomstandigheden meer dan ruimschoots bewezen
Het prestatievermogen Rational CM61E
Dynamische luchtcirculatie en nieuwe geometrie van de ovenruimte. Alles bijeengenomen bewerkstelligen beide factoren een absoluut homogene warmteverdeling – en uiteindelijk een tot nu toe ongeëvenaarde gelijkmatigheid van de te bereiden etenswaren. Actief klimaatmanagement in de ovenruimte De meest efficiënte ontvochtigingstechniek werkt razendsnel en zorgt er ook bij een complete vulling voor dat gebraad of gepaneerde etenswaren worden zoals ze zouden moeten zijn: aan de binnenzijde mals en sappig, aan de buitenzijde goudbruin en knapperig. Efficiënte, hygiënische productie van verse stoom Het beste apparaat om te stomen. De dampverzadiging is bijzonder snel en vooral constant op het hoogst mogelijke niveau. Vis en andere gevoelige gerechten worden op een lage temperatuur gestoomd en drogen niet uit.
Combi-Dämpfer-Modus
Bevat 3 bedrijfsfuncties te weten:
- Stoom 30°C – 130°C
- Hetelucht 30°C – 300°C
- Combinatie van stoom met hetelucht 30°C – 300°C
Veiligheid Rational CM61E
Maximaal veilig werken dankzij geringe inpakhoogte Rational zet een grensverleggende standaard. Het bovenste niveau bevindt zich bij alle formaten apparatuur op 1,60 m. Geventileerde dubbele glazen deur met warmte-reflecterende laag De constructie waarborgt een lage aanraaktemperatuur van de buitenste ruit en maakt het bovendien mogelijk om gemakkelijk tussen de ruiten schoon te maken. Geïntegreerde lekbak in de deur
Tot de standaarduitrustingen behoren
- Kernthermometer met 1-punts meting
- 50 programma’s met maximaal 6 stappen vrij te kiezen
- 5 luchtsnelheden , programmeerbaar
- Cool Down voor de snelle en veilige afkoeling van de ovenruimte
- Temperatuureenheid in °C of °F instelbaar
- Tijdinstelling in uren/minuten
- Digitale temperatuurdisplays
- Weergave van werkelijke – en gewenste waarden
- Tijdschakelklok digitaal, 0-24 uren met continue stand
- 24- uur onvertraagde klok
- Krachtige stoomgenerator voor verse stoom met automatische watervulling
- Automatische waseminstallatie
- Dynamische luchtcirculatie
- Automatische aanpassing aan de plaats van installatie (hoogte,klimaat etc.)
- Op de behoeften afgestemde energietoevoer
- Draaibare luchtgeleidingsplaat met snelsluitingen
- Geïntegreerde rem van de ventilator bij het openen van de deur
- Geïntegreerde, vetafscheiding zonder extra vetfilter
- Apparaatdeur met geventileerde dubbele glasruit en draaibare binnenruit
- Deurvergrendelende standen bij 120°/180° C
- Contactloze deurcontactschakelaar
- Gemakkelijk te verwisselen deurafdichting
- Hulp bij het zijdelings inschuiven voor verrijdbaar ovenrek
- Invoer in de lengte geschikt voor 1/1, 1/2, 1/3, 2/3, 1/3, 2/8 GN-bakken
- Lasnaadvrije, kuipvormige hygiënische ovenruimte, ronde hoeken, om overlopen te voorkomen
- Halogeen -ovenverlichting met ceraanglas, schokbestendig
- U-vormige inschuifrails met ontgrendelingsmechanismen voor eenvoudig inpakken
- Verrijdbaar ovenrek met vergrendeing aan weerszijden, druip opvangbak met aftap, tandemwieltjes (2 met parkeerrem), wieldiameter 125 mm, metalen onderdelen van rvs
- Deur van de ovenruimte met geïntegreerde afdichtmechaniek, geen ontsnappende stoom bij werking zonder verrijdbaar ovenrek
- Materiaal binnen en buiten roestvrij staal DIN 1.4301
- Uitrusting
- Boiler, d.m.v. geïntegreerd SC-Automatic voorkomen meeste kalkaanslag in de boiler. (maakt waterontharder overbodig)
- Handdouche geïntegreerd met oprolautomaat, met geïntegreerde wateraansluiting.
- Ventilatorrem geïntegreerd (minder temperatuurverlies bij openen)
- Luchtsnelheden 5 trappen, programmeerbaar (voor gevoelige producten)
- USB-interface, bijvoorbeeld voor aansluiting op RATIONAL en HACCP-gegevensuitvoer