• Haal méér uit je keuken!

Cafetaria De Greiden | Heerenveen

Droogers heeft mij geholpen om mijn zaak efficiënter te laten draaien. We werken nu sneller en praktischer met de nieuwe apparatuur en slimme inrichting. Door de efficiënte routing sluiten alle stappen nu beter op elkaar aan, halen we een hogere doorloopsnelheid en werken we prettiger en zuiniger.

 

Efficiënter werken met de Steamer Leventi Slim

Het voordeel van Droogers is dat ze de situatie begrijpen waarin ik werk. De adviseurs weten waar ze over praten en komen met oplossingen waar je echt wat aan hebt. Zo is in onze nieuwe keuken de “Steamer Leventi Slim” geplaatst. Hiermee kunnen we sneller afbakken, koken en regenereren. Onze klanten kunnen we sneller bedienen en de capaciteit is vergroot. Zo haal je echt meer uit je keuken!

“Droogers bespaart ons tijd”

De vriescel, bewaarkast, oven en schepijsvitrine werden ook door Droogers geleverd. Het totaalpakket werd compleet met op maat gemaakte rvs-werkbanken. De bewaarkast was een advies van Droogers. Dit helpt ons echt vooruit, want schepijs kan nu direct geschept worden. Dit bespaart tijd, en werkt ook nog eens zuiniger!

Tijdens de verbouwing hadden we één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk. De samenwerking verloopt lekker nuchter, afspraken werden nagekomen en de lijntjes zijn kort. Daar hou ik van en daarom werk ik al meer dan twintig jaar prettig samen met Droogers.

Apparatuur van Cafetaria De Greiden

  • Perfecta frituuroven
  • Oreo schepijsvitrine
  • Vriescel peego 2000 expert
  • Gram bewaarkast
  • Leventi Slim Steamer

 

Direct naar
Direct contact met de expert
0512 36 19 62 Contactformulier
Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen