• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Doppio Espresso heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, ook in een economisch uitdagend klimaat en terwijl andere ondernemingen te maken hebben met teruglopende omzetcijfers. Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen; inmiddels zijn er 24 vestigingen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest (2008), Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (2012, 2014) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014 Allegra – European Coffee Symposium).

 

 

 

Turbochef

Ik ben bij Droogers geweest om de Turbochef te testen en was gelijk enthousiast. Het is een makkelijke apparaat om te bedienen, met goede kwaliteit en snelheid. Het mooie aan de turbochef is ook dat iedereen het kan bedienen, wat voor Doppio een groot voordeel heeft aangezien we 40/50 man in dienst hebben. Eerst werd 1 broodje in 10 tot 15 minuten gemaakt en nu in 1:40. Dit bespaart ons een hoop tijd.

Droogers weet waar ze het over hebben

Droogers heeft me geholpen met oplossingen waarmee ik jaren vooruit kan. Ze stopten niet voordat de beste oplossing was gemaakt en begrepen de situatie waarin ik werk.

Droogers ontwikkelde mee met de vestigingen Groningen en schreef de software voor de Turbochef zo optimaal dat besparingen van tijd maar ook werk ruimte kon worden bespaard door de traditionele grillplaten te verwijderen en een TurboChef i3 te plaatsen in beide vestigingen. Daarnaast heeft Droogers die zelfde visie toegepast in Purmerend waar een zwaardere machine (TurboChef i5) door Stefan Haan in gebruik is genomen.

 

Geleverde apparatuur bij Doppio, Groningen:

  • Turbochef I3
  • Leventi me SLiM
  • Turbochef oven I3 touch control
Direct naar
Direct contact met de expert
0512 36 19 62 Contactformulier
Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen