Zowel voor de lunch als het diner serveren ze uiteenlopende gerechten, bereid met enkel verse producten. Uiteraard werken we ook met onze bekende Amelander Sladressing.
Naast een uitgebreide avondkaart kun je ook in de ochtend al bij hun terecht voor een top ontbijt. Of voor een goede High Tea of High Wine aan het eind van de middag?
Eigenaar Rob Fox nam Droogers Koel- en Keukeninnovatie in de arm voor de begeleiding vanaf het eerste ontwerp tot aan de plaatsing en oplevering. Hierdoor konden zij zich richten op de inrichting van de menukaart en het runnen van het restaurant. Rob had zelf al een duidelijk idee van wat hij wilde: ‘Droogers kwam met nieuwe ideeën en innovatieve apparaten of toch weer een andere route waardoor het weer sneller kan.’
‘We hadden al een Broiler in gebruiker en waren hier zeer tevreden over. Zodoende wilden we weer een Broiler in onze keuken hebben.
Deze broiler van Montague combineert gietijzeren gasbranders met keramische infraroodstralers. Goed voor supersnelle bereiding op een temperatuur die tot 1370 °C kan oplopen. Een steak van 250 gram is klaar in 2 min.