• Haal méér uit je keuken!

Lekker eten bij Zee van Tijd op Ameland.

Zowel voor de lunch als het diner serveren ze uiteenlopende gerechten, bereid met enkel verse producten. Uiteraard werken we ook met onze bekende Amelander Sladressing.

Naast een uitgebreide avondkaart kun je ook in de ochtend al bij hun terecht voor een top ontbijt. Of voor een goede High Tea of High Wine aan het eind van de middag?

Geheel vernieuwde keuken mét broiler

Eigenaar Rob Fox nam Droogers Koel- en Keukeninnovatie in de arm voor de begeleiding vanaf het eerste ontwerp tot aan de plaatsing en oplevering. Hierdoor konden zij zich richten op de inrichting van de menukaart en het runnen van het restaurant. Rob had zelf al een duidelijk idee van wat hij wilde: ‘Droogers kwam met nieuwe ideeën en innovatieve apparaten of toch weer een andere route waardoor het weer sneller kan.’

‘We hadden al een Broiler in gebruiker en waren hier zeer tevreden over. Zodoende wilden we weer een Broiler in onze keuken hebben.

Deze broiler van Montague combineert gietijzeren gasbranders met keramische infraroodstralers. Goed voor supersnelle bereiding op een temperatuur die tot 1370 °C kan oplopen. Een steak van 250 gram is klaar in 2 min.

Een greep uit de geleverde apparatuur bij Zee van Tijd Ameland:

  • Kiremko Fado HRF3 Frituurinstallatie
  • Electrolux Fornuis 4 branders
  • Coldline Remote koelwerk- en vrieswerkbanken en ladesets
  • Montague Steakhouse Broiler
  • Op maat gemaakte RVS werkbladen
Direct naar
Direct contact met de expert
0512 36 19 62 Contactformulier
Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen