• Haal méér uit je keuken!
Hulp nodig?

Droogers: specialist in horeca apparatuur voor restaurants

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van horeca apparatuur voor restaurants? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor restaurants. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor restaurants in heel Nederland.

Lease van uw horeca apparatuur voor restaurants

Bij Droogers is het ook mogelijk om uw horeca apparatuur voor restaurants te leasen. Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteert u direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren en kunt u vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

Wilt u direct uw lease bedrag berekenen? Via onze website kunt u direct de berekening maken.

Waarom is Droogers de specialist in horeca apparatuur voor restaurants?

  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Stek & VCA gecertificeerd
  • 30 jaar ervaring met horeca apparatuur
  • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
  • Volledige inrichting van restaurants met horeca apparatuur
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Lease of koop A- merken horeca apparatuur

Welke merken biedt Droogers Horeca aan voor horeca apparatuur voor restaurants?

Bij Droogers werken we alleen maar met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor restaurants. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:

  • Qook!
  • Angelo Po
  • Josper

Qook!

Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit voor onder andere ovens, opslag en luchttechniek. In de grootkeuken oplossingen van Qook! zijn alle losse componenten smaakvol met elkaar verenigd in een naadloos fornuis, zeer praktisch en hygiënisch. Qook! biedt maatwerk oplossingen en is als wand- of eilandopstelling, in recht of rond design verkrijgbaar.

Angelo Po

Angelo Po ontwikkelt  al meer dan 90 jaar toestellen voor professionele catering. Tevens creëert Angelo Po oplossingen die het werken in een keuken gemakkelijker maakt en daarnaast ook de efficiëntie verhoogt. Voordelig koken, beter bewaren en eenvoudiger klaarmaken zijn de basisprincipes van het “Keukensysteem” dat door Angelo Po werd bedacht.

Josper

Josper is een leverancier van top kwaliteit ovens. Josper onderscheidt zich, doordat ze met alle voedingsmiddelen het optimale resultaat behalen. Bovendien zijn de ovens van Josper tot maar liefst 35% sneller dan vergelijkbare ovens. Daarnaast wordt er minder houtskool verbruikt en biedt de oven vele instelbare functionaliteiten.

Direct aan de slag met de beste horeca apparatuur voor uw restaurant?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Met 30 jaar aan ervaring in het werken met top kwaliteit horeca apparatuur zorgen wij voor de beste oplossing voor uw restaurant.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen