Rhima DR 50T Voorlader Vaatwasmachine

0,00 excl. btw

0,00
De RHIMA DR 50 is uitermate geschikt voor restaurants, kebab zaken, schoolkantines, cafetaria’s, afdelingskeukens van instellingen en voor alle keukens waar de afwas tot circa 60 maaltijden per dag moet worden verwerkt Ook geschikt voor eventuele inbouw.

 


De prijzen in de webshop zijn de Ready-To-Go prijzen zonder installatie, montage, toebehoren en extra advies.

Mocht u wel extra opties willen toevoegen of het apparaat geïnstalleerd en gemonteerd krijgen in uw keuken met het daarbij behorende advies, neem dan contact met ons op en maken we een advies en prijs op maat. info@droogershoreca.nl | 0512 – 36 19 62

Merk: Rhima
Artikelnummer: DRRHDR50
Beschikbaarheid: Op Aanvraag
Levertijd: Op Aanvraag
Garantie: 12 maanden

Uitverkocht

Beschrijving

RHIMA DR 50 Voorlader Vaatwasmachine

De RHIMA DR 50 is uitermate geschikt voor restaurants, kebab zaken, schoolkantines, cafetaria’s, afdelingskeukens van instellingen en voor alle keukens waar de afwas tot circa 60 maaltijden per dag moet worden verwerkt Ook geschikt voor eventuele inbouw. Neem contact met ons op voor eventuele occasions machines!
Dit is met recht de instap machine voor cafetaria’s en eetcafés!

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 50 is een echte professionele vaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de H.A.C.C.P. eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een optisch- èn hygiënisch zuiver eindresultaat.

Eenvoudige bediening

Model RHIMA DR 50 heeft 2 programma’s van 120 en 180 seconden. De machine kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. Het uitgekiende was- en spoelsysteem maakt de RHIMA DR 50 ook bij uitstek geschikt als glazenspoelmachine. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat.
Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de Rhima DR 50 op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken, wat ergonomisch zeer verantwoord is.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

De vaatwasmachine is leverbaar met een ingebouwde waterontharder (DR 50S). Indien de machine wordt aangesloten op hard water (›5° dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder. Voor die plaatsen waar de waterafvoer gelijk of hoger zit als de bodem van de wastank is een model met ingebouwde afvoerpomp leverbaar.

 

Extra informatie

Gewicht 80 kg
mpn

11356596

Bijbehorende accessoires

Specificaties

 • Duurzaam en schoon
 • 230 of 400 volt aansluiting
 • Afmeting korf is 50 x 50 cm
 • Simpel in gebruik
 • Prima geschikt voor glaswerk, servies en bestek
 • Machine afmeting: 590 x 600 x 850 mm
 • Aansluitwaarde: 5,0kW/400V of 3.5kW/230V
 • 2 verschillende wasprogramma’s 120 sec en 180 sec
 • Inclusief RVS naspoel boiler
 • Met een dubbele vuilfilter
 • Meegeleverd 2 vaatwaskorven en een bestekbeker
 • Garantie 1 jaar volledig (Indien installatie wordt uitgevoerd door eigen monteurs)
 • Garantie 1 jaar volledig (Indien installatie plaats vindt via onze eigen monteurs of een gecertificeerd installatiebedrijf)