Rhima DR 50T Voorlader Vaatwasmachine

0,00 excl. btw

0,00

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP-eisen door de thermochrone besturing: onder alle omstandigheden is de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85 graden.

Eenvoudig te bedienen

De machine heeft 4 wasprogramma’s (60/90/120/180 seconden) en kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. Door de compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden

 


De prijzen in de webshop zijn de Ready-To-Go prijzen zonder installatie, montage, toebehoren en extra advies.

Mocht u wel extra opties willen toevoegen of het apparaat geïnstalleerd en gemonteerd krijgen in uw keuken met het daarbij behorende advies, neem dan contact met ons op en maken we een advies en prijs op maat. info@droogershoreca.nl | 0512 – 36 19 62

Merk: RHIMA
Artikelnummer: DR50I
Beschikbaarheid: Op Aanvraag
Levertijd: Op Aanvraag
Garantie: 12 maanden

Beschrijving

RHIMA DR50T voorlader online bestellen

De RHIMA DR50T bestel je online bij Droogers Koel en Keukeninnovatie, lees hier waarom:

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 50T is een echte professionele vaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85ºC bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

230 of 400 volt aansluiting

De DR50 is aan te sluiten op zowel een 230 V aansluiting als op een 400 V aansluiting. U hoeft uw bestaande elektra installatie niet aan te passen aan de vaatwasser. Bij bestelling kunt u aangeven of de DR50 op 230 V of 400 V nodig is. De 230 V uitvoering wordt geleverd met een 3,0 kW boiler en de 400 V uitvoering met een 4,5 kW boiler. De prijs voor beide uitvoeringen is gelijk.

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR 50T zowel servies, glaswerk als bestek reinigen. Deze kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen, maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Eenvoudige bediening

Model DR 50T heeft 4 wasprogramma’s van 60, 90, 120 en 180 seconden. De machine kan tegelijkertijd een korf met koppen en een korf met schotels wassen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. Door haar compacte afmetingen is deze vaatwasser geschikt voor onderbouw, maar kan natuurlijk ook vrijstaand geplaatst worden. Een optie is om de RHIMA DR 50T op een roestvrijstalen verhogingsbokje te zetten. Hierdoor komt de vaatwasser hoger te staan waardoor de afwasmedewerker de machine kan in- en uitladen zonder te bukken.

Leverbaar met ingebouwde waterontharder en/of afvoerpomp

Optioneel is de vaatwasmachine leverbaar met een ingebouwde waterontharder (DR 50TS). Indien de machine wordt aangesloten op hard water (>5º dH), adviseren wij gebruik te maken van de ingebouwde waterontharder.

Standaard levering inclusief
  • Roestvrijstalen naspoelboiler
  • Ingebouwde afvoerpomp
  • Ingebouwde wasmiddeldoseerunit
  • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
  • 2 vaatkorven (bordenkorf en universeelkorf) van 500x500mm
  • Bestekbeker
Opties en accessoires
  • Dubbel vuilfiltersysteem
  • Roestvrijstalen verhogingsbokje
  • Ingebouwde waterontharder (DR 50TS)
  • Vaatkorven

Afmeting: 590 x 600 x 850

Aansluitwaarde: 5150W/400V of 3650W/230V

Extra informatie

Gewicht 80 kg
mpn

33356584

Bijbehorende accessoires

Specificaties