Rhima DR 59 Plus Doorschuifvaatwasmachine

0,00 excl. btw

0,00

De RHIMA doorschuifvaatwasmachine DR 59 Plus is het ergonomische alternatief voor die spoelkeukens waar ook gekozen zou kunnen worden voor een voorlader vaatwasmachine. Het grote voordeel van deze machine is dat de korven met servies niet getild hoeven te worden. Aan de invoerzijde van de machine wordt een tafel geplaatst van waar de korven met servies in de machine worden geschoven. Vanuit de vaatwasmachine worden afgewassen korven op de uitvoertafel geschoven.

Merk: Rhima
Artikelnummer: DR59Plus
Beschikbaarheid: Op Aanvraag
Levertijd: Op Aanvraag
Garantie: 12 maanden

Uitverkocht

Beschrijving

RHIMA DR59 Plus Doorschuifvaatwasmachine

De RHIMA doorschuifvaatwasmachine DR 59 Plus is het ergonomische alternatief voor die spoelkeukens waar ook gekozen zou kunnen worden voor een voorlader vaatwasmachine. Het grote voordeel van deze machine is dat de korven met servies niet getild hoeven te worden. Aan de invoerzijde van de machine wordt een tafel geplaatst van waar de korven met servies in de machine worden geschoven. Vanuit de vaatwasmachine worden afgewassen korven op de uitvoertafel geschoven.<br>

De RHIMA DR 59 Plus kan zowel in lijn- als in hoekopstelling geplaatst worden. Lekwater vloeit in de machine, waardoor de vloer rond de vaatwasser droog blijft.

De RHIMA DR 59 Plus is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal (RVS). Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen, omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Extra informatie

Gewicht 80 kg
mpn

33356584

Bijbehorende accessoires

Specificaties