Rhima DR 60T Plus Doorschuifvaatwasmachine

0,00 excl. btw

0,00

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch
Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85 graden bedraagt.

Zelfreinigingsprogramma
Model DR 60T heeft drie wasprogramma’s (50, 120 en 180 sec) en een zelfreinigingsprogramma wat eenvoudig aangezet kan worden aan het einde van de werkdag.

Geschikt voor gastronorm
De DR 60T is uitgerust met een krachtige 1120 watt waspomp en is daardoor uitermate geschikt om naast vaatwerk ook de gastronorm- en keukenmaterialen te reinigen.

Merk: Rhima
Artikelnummer: DR60TPlus
Beschikbaarheid: Op Aanvraag
Levertijd: Op Aanvraag
Garantie: 12 maanden

Uitverkocht

Beschrijving

RHIMA DR60T Plus Doorschuifvaatwasmachine

De RHIMA DR 60T Plus doorschuifvaatwasmachine is speciaal geschikt voor spoelkeukens van die locaties waar de afwas van ca. 40-100 maaltijden per dag moet worden verwerkt. Deze professionele vaatwasser is gemaakt van roestvrijstaal en is een robuuste machine voor iedere middelgrote spoelkeuken. De RHIMA DR 60T verkopen wij alleen in Plus uitvoering, dat is inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch

De RHIMA DR 60T is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de HACCP eisen omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Eenvoudige bediening

Model DR 60T heeft drie wasprogramma’s (50, 120 en 180 seconden). Het wasprogramma start automatisch als de kap gesloten wordt. De vaatwasser is uitgerust met onder en boven gescheiden was- en naspoelarmen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat.
Grote rvs oppervlaktefilters zorgen ervoor dat etensresten niet in het waswater vallen. Door de forse handgreep zijn zij makkelijk uit te nemen en schoon te maken. De ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machine aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen is.

Korfafmeting 500 x 500 mm

Met behulp van diverse korven met een afmeting van 500 x 500 mm kan de RHIMA DR 60T zowel servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen reinigen. Deze vol-kunststof RHIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen. Voor glazen zijn speciale korven leverbaar met vakverdeling. De hoogte van het glas bepaalt de hoogte van de glazenkorf. Een groot voordeel hiervan is dat de korven niet alleen geschikt zijn voor het afwassen maar ook ideaal zijn voor het transport en opslag.

Geschikt voor gastronorm

De RHIMA DR 60T is uitgerust met een krachtige 1120 watt waspomp en is daardoor uitermate geschikt om naast vaatwerk ook de gastronorm- en keukenmaterialen te reinigen.

Standaard levering inclusief
  • Roestvrijstalen naspoelboiler
  • Roestvrijstalen oppervlaktefilters
  • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
  • 2 vaatkorven (bordenkorf en universeelkorf)
  • Bestekbeker
Accessoires
  • Extern wasmiddeldoseerunit Solid 5000
  • Externe waterontharder VCW 601
  • Vaatkorven
  • Roestvrijstalen tafels
  • Ingebouwde afvoerpomp

De RHIMA DR 60T verkopen wij alleen in Plus uitvoering, dat is inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

Extra informatie

Gewicht 80 kg
mpn

33356584

Bijbehorende accessoires

Specificaties