Rhima DR 53T Voorlader

0,00 excl. btw

0,00

Extra grote wasruimte

Doorvoerhoogte avn 450 mm en daardoor geschikt voor roosters, grote pannen en gastronorm dienbladen. De krachtige 1200 W waspomp zorgt ervoor dat ook de zwaar vervuilde keukenmaterialen schitterend schoon gewassen worden

Energiebesparende boiler

Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85 graden houdt. Als de machine standby staat schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur. Dit bespaart energie.

Dubbelwandig en geïsoleerd

De DR 53 T is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. hierdoor is de machine energiezuinig en bijzonder stil. De korfbegeleiders zijn diepgetrokken in de zijwand en de wastank heeft afgeronde hoeken hierdoor is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

 


De prijzen in de webshop zijn de Ready-To-Go prijzen zonder installatie, montage, toebehoren en extra advies.

Mocht u wel extra opties willen toevoegen of het apparaat geïnstalleerd en gemonteerd krijgen in uw keuken met het daarbij behorende advies, neem dan contact met ons op en maken we een advies en prijs op maat. info@droogershoreca.nl | 0512 – 36 19 62

Merk: RHIMA
Artikelnummer: DR 53T
Beschikbaarheid: Op Aanvraag
Levertijd: Op Aanvraag
Garantie: 12 maanden

Beschrijving

Voorlader voor grote borden en dienbladen

De RHIMA bedrijfsvaatwasmachine DR 53T is specifiek ontworpen om grote pannenkoekenborden, pizza­borden, gastronorm dienbladen, bake-off plateaus 400 x 600 mm en keukenmaterialen e.d. af te wassen. Deze voorlader heeft de waskracht en de binnenruimte van een zware doorschuifvaatwasser, maar oogt in totaal zeer compact. Deze machine is standaard uitgevoerd met afvoerpomp, naspoelmiddel – en wasmiddeldoseerunit, breaktank en naspoeldrukverhogingspomp.

 

De RHIMA DR 53T is geschikt voor horecabedrijven zoals eetcafé’s, bistro’s, pannenkoeken- en pizza­restaurants, cafetaria’s, catering bedrijven, bedrijfsrestaurants, schoolkantines, afdelingskeukens van instellingen en voor alle andere keukens waar de afwas tot voor circa 80 maaltijden per dag moet worden verwerkt, inclusief alle keukenmaterialen.

De DR 53T is bijzonder geschikt om te plaatsen in die keukens waar de ruimte ontbreekt om een doorschuifmachine op te stellen.

Extra grote wasruimte

De doorvoerhoogte bedraagt maar liefst 450 mm en is daardoor geschikt voor grote materialen als roosters van afzuiging, RVS emmers en grote pannen. Bovendien is de wasruimte extra diep en is naast gastronorm dienbladen en GN-containers, zelfs geschikt voor bake-off plateaus en Euronorm kratten van 600 mm diep. De krachtige 1200 watt waspomp zorgt ervoor dat ook de zwaar vervuilde keukenmaterialen schitterend schoon gewassen worden.

Elektronische besturing

Door de elektronische besturing heeft de DR 53T vier wasprogramma’s (60, 120, 180 en 300 seconden). De vier wasprogramma’s zijn qua tijd instelbaar volgens uw eigen voorkeur. Tevens is er een zelfreinigingsprogramma voor het interieur van de machine aan het einde van de werkdag.

Energiebesparende boiler

Als de machine niet constant wordt gebruikt, is het niet nodig dat de geïsoleerde boiler het naspoelwater constant op 85°C houdt. Over de hele dag gezien, staan de meeste machines langer standby dan dat ze effectief werken. Gedurende deze tijd schakelt de boiler terug naar een lagere standby-temperatuur, waardoor minder energie gevraagd wordt om de boiler op temperatuur te houden.

Dubbelwandig en geïsoleerd

De DR 53T is geheel dubbelwandig en geïsoleerd uitgevoerd. Hierdoor straalt de machine weinig warmte uit (energiezuinig) en produceert de machine weinig geruis. Doordat de korfgeleiders diepgetrokken zijn in de zijwand en de wastank afgeronde hoeken heeft, is de binnenzijde eenvoudig schoon te maken.

Standaard levering inclusief
  • Roestvrijstalen naspoelboiler
  • Ingebouwde afvoerpomp
  • Ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
  • Ingebouwde wasmiddeldoseerunit
  • Breaktank en naspoeldrukverhogingspomp
  • 2 vaatkorven (1 bordenkorf, 1 universeelkorf en 1 bestekbeker óf 1 RVS basiskorf 500 x 610 mm, 1 plateau inzet en 1 gereedschapsmand)
Technische specificaties
Afm. (mm): 600 x 700x 1380
Aansluitwaarde: 10120W/400V

Extra informatie

Gewicht 80 kg
mpn

43356519

Bijbehorende accessoires

Specificaties