• Haal méér uit je keuken!

Droogers: de specialist in Rhima vaatwasmachines voor horeca keukens

Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist op het gebied van vaatwassystemen voor horeca keukens. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van vaatwassystemen in Friesland, Groningen en Drenthe. Professionele vaatwasmachines en -systemen zijn onmisbaar in elke spoelkeuken. Maar iedere spoelkeuken is anders.

Rhima vaatwasmachines

Het werk in een spoelkeuken is een doorlopend proces. Vaatwassen herhaalt zich voortdurend, gebruikt servies wordt schoongemaakt om weer gebruikt te kunnen worden. Professionele vaatwasmachines en -systemen van Rhima zijn dan ook een must in iedere spoelkeuken. Maar iedere spoelkeuken is anders. Logisch, want het vaatwas proces maakt deel uit van de totale keukenlogistiek. Hoe klein of groot een vaatwassysteem ook is, het moet worden afgestemd op alle andere processen in een keuken. Pas dan wordt het gewenste resultaat behaald: een brandschone vaat, goede arbeidsomstandigheden en zo laag mogelijke exploitatiekosten.

Rhima: Een efficiënt vaatwasproces voor iedere professionele keuken

De vaatwassers, glazenspoelmachines, doorschuifmachines, pannenwasmachines, osmose-installaties, aan- en afvoertafels en debrasseermachines van Rhima zijn gemakkelijk in gebruik en verbruiken weinig energie, water en zeep. En dat merkt u in uw bedrijfsvoering én uw portemonnee.

RHIMA

 • Betrouwbare en sterke machines
  De beste kwaliteit vaatwasmachines en gebruikerservaring.
 • Voor iedereen de juiste oplossing
  We leveren en adviseren over standalone, maar ook complete installaties en industriële systemen.
 • Uitstekende service
  Onze ervaren service-monteurs staan altijd klaar.
 • Aandacht voor het milieu
  Rhima machines zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

PROFESSIONELE AFWASAPPARATUUR

RHIMA levert alles wat u nodig heeft voor een schone vaat: voor elke situatie is een oplossing!

Glazenspoelmachines

Eenvoudig en fluisterstil of geavanceerd voor grote hoeveelheden poleervrij glaswerk. Onze glazenspoelmachines schitteren allemaal: zuinig, eenvoudig te bedienen, compleet en snel. Iedere RHIMA glazenspoelmachine wast met water dat warmer is dan 50 graden zodat er geen virus verspreid wordt!

Voorlader

Ingebouwd of standalone, onze voorladers zijn betrouwbaar, duurzaam, zuinig, eenvoudig te bedienen en blinken uit in waar ze goed in zijn: afwassen.

Doorschuivers

Heeft u teveel vaat voor een voorlader? Dan is een RHIMA doorschuifmachine de volgende stap. Multifunctioneel, flexibel en ergonomisch verantwoord.

Korven vaatwasmachine

Voor middelgrote tot grote (bedrijfs)restaurants en instellingen die een automatisch korventransport en vaatwasproces wensen.
Efficiënt, zuinig, flexibel, intuïtief te bedienen, groot capaciteit, ergonomisch en helemaal automatisch, ook het korventransport. Automatisch van vuil naar schoon!

Pannen- en gereedschapwasmachines

Potten, pannen, kratten, mengers, messen, gereedschappen, al uw materialen extra schoon.
Hoge invoer, extra diepte en breedte, energiezuinig en robuust.


RHIMA RO omgekeerde osmose

Geen vlekken en poleren niet nodig
Om tot een perfect schoon afwasresultaat te komen zijn 3 elementen van belang; de vaatwasmachine, het afwasmiddel en het water. In gewoon leidingwater zijn allerlei stoffen opgelost zoals zouten, mineralen en zuren. Door het gebruik van zuiver water wordt het poleren overbodig.

Bespaar op arbeid en kosten

Doordat u zelf de filters van de RO 100i kunt verwisselen, bespaart u op arbeid- en voorrijkosten voor een monteur

Geen waterontharder nodig

Voor een RHIMA omgekeerde osmose installatie hoeft u géén waterontharder te plaatsen. Een waterontharder pakt in tegenstelling tot de RO installatie alleen de kalk aan. Bij het gebruik van een waterontharder blijft poleren dus noodzakelijk.RHIMA waterontharders

beschermen tegen kalkafzetting in de wascabine, boiler en naspoelarmen.

Meerdere uitvoeringen voor extra flexibiliteit

Voor iedere gelegenheid is er een geschikte water ontharder, voor kleinere vaatwasmachines tot bandvaatwassystemen. Ze zijn verrijdbaar en daardoor eenvoudig te plaatsen.

Regeneratie

Met de VCW waterontharder beschikt u altijd over onthard water, 24 uur per dag. Bovendien loopt u nooit het risico dat er onnodig geregenereerd wordt. Een onnodige verspilling van water en zout is dus uitgesloten.

Volumegestuurd

De VCW waterontharder is volumegestuurd, wat inhoudt dat er geen stekker aan het apparaat zit. Elektronische uitval is dus niet mogelijk


HUREN, LEASEN OF KOPEN

Bij Droogers kunt u een nieuwe glazenspoelmachine aanschaffen, bijvoorbeeld ons topmodel de WD 4 HR Glass. Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing maar wilt u wel de vertrouwde Rhima kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Zowel een nieuwe glazenspoelmachine als een goedkope occasion kunt u bij ons leasen. U betaalt een vast laag bedrag per maand en geen grotere eenmalige investering. Lees hier verder over de huur en lease mogelijkheden.

 

OCCASION VAATWASSERS

Wilt u wel een goede vaatwasser maar niet perse een nieuwe?

Een vaatwasser occasion is bijvoorbeeld een beursmachine, ingeruilde en gereviseerde vaatwassers, etc. Alle gebruikte apparaten zijn door onze technische dienst geheel nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. De tweede hands afwasmachines hebben garantie, vraag hiernaar bij een van onze accountmanagers. Neem altijd even contact met ons op over het huidige aanbod van onze occasions.

Voordelen occasion vaatwasser

Een tweedehands afwasmachine is een slimme keuze met veel voordelen:

 • Kwalitatief
  Onze monteurs hebben de machine volledig gereviseerd, nagekeken en getest. Alle eventuele onderdelen die niet aan onze hoge eisen voldoen, worden vervangen. U weet dus zeker dat u kunt vertrouwen op uitstekende techniek.
 • Duurzaam
  Kiest u voor refurbished vaatwasser, dan bent u duurzaam bezig. Dankzij het reviseren is het product zo goed als nieuw en gaat het weer jaren mee.
 • Garantie
  Net als bij onze nieuwe modellen, krijgt u ook garantie op een refurbished vaatwasser. Werkt er toch iets niet naar behoren? Dan lossen we dat op

HOUD UW VAATWASMACHINE IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE EN ONDERHOUD

Naast verkoop van vaatwassystemen, zorgen wij ook voor de service en het onderhoud aan de apparatuur in Friesland, Groningen en Drenthe.

U moet ervan op aan kunnen dat uw afwasapparatuur werkt. Zeven dagen in de week, dag en nacht. Daar is periodiek onderhoud voor nodig. En bij een storing een snelle oplossing. Wij hebben meerdere monteurs in dienst welke klaar staan voor het verzorgen van de service, montage en onderhoud van uw horeca apparatuur.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in koel én warmtetechniek en zijn allen STEK & VCA gecertificeerd en snel ter plaatse om uw storing te verhelpen. Het voordeel hiervan is dat uw vaatwasser vaak direct gemaakt kunnen worden. Wel zo gemakkelijk!

Lees hier verder over onze service mogelijkheden


Meer weten over Rhima of vaatwasmachines?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van professionele horeca keukenapparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen