• Haal méér uit je keuken!

Samenwerking met Dolmans voor een totaal pakket in onderhoud.

Om onze klanten een totaalpakket aan te kunnen bieden op het gebied van onderhoud, werken wij samen met Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten.

Deze divisie maakt onderdeel uit van de Dolmans Groep; een groep van specialistische bedrijven met de focus op de facilitaire dienstverlening en reinigen na calamiteiten. Met 19 vestigingen verspreid door heel Nederland is Dolmans altijd dicht bij u in de buurt gevestigd.

Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten is gespecialiseerd in:

  • Reiniging vetafzuigkanalen
  • Reiniging binnenzijde afzuigkappen
  • Reiniging en onderhoud afzuigmotoren
  • Dieptereiniging grootkeukens en sanitair
  • Reinigen ventilatiekanalen

Onderhoud afzuiginstallatie keuken

Toevoer- afvoermotoren en luchtbehandelingskasten dienen over het algemeen jaarlijks een onderhoudsbeurt te krijgen om te voorkomen dat de schoepen en buik van de motor dichtslippen met vet. Om overal goed bij te komen is het vaak noodzakelijk dat de ventilator uit de omkasting wordt gehaald. De schoepen worden gereinigd net zoals de buitenzijde van de ventilator en de omkasting. De ventilator wordt doorgemeten (voor en na reiniging) en indien aanwezig en afgesproken worden vetfilters, v-snaren en koolcilinders vervangen.

Afzuigkanalen die de afzuigkap verbinden met de afzuigmotor raken vervuild met vet-, stof- en/of koolaanslag. Dolmans reinigt de kanalen zoveel mogelijk machinaal. De borstelmachine schuimt de kanalen in met chemicaliën, borstelt vervolgens de vervuiling los en tot slot wordt de vervuiling weggespoeld met gepaste hoge druk. In sommige situaties is een handmatige reiniging noodzakelijk. Dolmans zorgt voor werkluiken in de kanalen. Het werkgebied wordt met zeil afgedekt om uw apparatuur te beschermen. Het spoelwater wordt opgevangen met een waterzuiger. U zult de keuken na reiniging aantreffen zoals u hem vooraf heeft achtergelaten.

Dieptereiniging grootkeukens

Met een dieptereiniging worden de plekken grondig gereinigd waar u niet aan toe komt met de dagelijks schoonmaak.
Een frisse omgeving werkt plezierig en veilig. Met een schone keuken waarborgt u de voedselveiligheid en voorkomt u ongedierte. Daarnaast levert een dieptereiniging een bijdrage aan het naleven van de HACCP regelgeving en komt u probleemloos door een controle van de NVWA.

Reiniging ventilatiekanalen

Door de inwerking van vervuilde en vochtige lucht raakt het ventilatiesysteem verontreinigd. Onderhoud van het ventilatiesysteem is noodzakelijk om vervelende geuren, schimmelvorming, geluidsoverlast en gezondheidsklachten te voorkomen. Het onderhouden en reinigen van ventilatiekanalen is essentieel voor een gezond leef-/werkklimaat.’

Werkwijze

Een opname op locatie is noodzakelijk om een goed beeld te krijgen van uw reinigingsvraag. Na deze inspectie ontvangt u een offerte, inclusief een inspectierapport, waarin advies wordt gegeven over wat gereinigd moet worden. Uiteraard met een overzicht van kosten van de uit te voeren werkzaamheden.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen