• Haal méér uit je keuken!

Horeca apparatuur voor tankstations bij Droogers

Bent u op zoek naar horeca apparatuur voor in uw tankstation? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres, wij zijn specialist op het gebied van horeca apparatuur voor tankstations.

Al meer dan 40 jaar is Droogers dé specialist in verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor tankstations in Friesland, Groningen en Drenthe.

Sinds een paar jaar is er een enorme stijging van horeca gebruik bij tankstations. Met het standaard rijtje aan koeken, chocolade en voorverpakte broodjes kom je tegenwoordig niet meer ver als tankstation. Consumenten willen onderweg tegenwoordig ook kwaliteit eten en zitten het liefste binnen een paar minuten weer in hun auto. Wij kunnen je helpen om de horecagedeelte zo in te richten om aan deze vraag te voldoen voor de klanten en dat ze steeds weer bij je terug komen.

Kies het juiste apparatuur voor jouw tankstation 

Omdat er steeds meer eten wordt gekocht bij tankstations heb je ook specifieker apparatuur nodig om aan die wens te voldoen. Omdat je als tankstation als ondernemer over het algemeen minder kennis hebt van horeca en grootkeuken apparatuur, kunnen wij jou op maat adviseren.

Instapklare grootkeukenapparatuur
De snelheid van bedienen in een tankstation vraagt om gespecialiseerde grootkeukenapparatuur. Hiervoor kan bijvoorbeeld een turbochef oven gebruikt worden, waar je in iets meer dan een minuut een bevroren tosti perfect getoast kunt serveren.  Of een Piron bakkers oven waar altijd heerlijk vers brood bereid kan worden met voorgeprogrammeerde recepten. Daarnaast is een EasyFill koelinstallatie belangrijk. Hierdoor zijn alle verse producten altijd binnen handbereik en in minder tijd weer bij te vullen. Dat scheelt weer personeelsuren.  De apparatuur die wij installeren is instapklaar en eenvoudig bedienbaar voor zowel geschoold als ongeschoold personeel. Ook kunnen we trainingen verzorgen in onze demoruimte.

Een totaal pakket aan apparatuur voor elk tankstation

Producten van onderstaande A-merken zijn stijlvol, gebruiksvriendelijk en innovatief. 

Het doel van EasyFill is om te voldoen aan de vraag van de markt naar een schapontwerp met een betere productweergave, altijd verse producten vooraan en minder tijd voor bijvullen. Focus op snel en gemakkelijk “First in – First out” onze gepatenteerde roterende
oplossingen brengen een revolutie teweeg in de industrie en zorgen ervoor dat de producten in de schappen altijd worden weergegeven in de beste positie – Vooraan!

De ovens van Piron hebben ze ovens ontworpen die uniforme en gestandaardiseerde resultaten garanderen. Ze hebben de specifieke kenmerken van een grote verscheidenheid aan producten bestudeerd, zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van de professionals en de beste resultaten kunnen behalen.

Met innovatie en de beste prestaties als speerpunten heeft TurboChef het efficiënte bereiden geherdefinieerd door snelle ovens te ontwikkelen die veelzijdig, gebruiksvriendelijk en energiezuinig zijn. TurboChef ovens bereiden tot 12 x sneller en geven consistente resultaten zonder de vermindering van de kwaliteit.

 

EasyFill Rotoshelf Schapbeheer

REFERENTIES

In dit jaar hebben we bij 2 bedrijven met succes het smaakstation ingericht.

Vermeulen groep in Elburg hebben we een EasyFill drankenkoeling geïnstalleerd. Om aan de vraag van de markt te voeldoen heeft EasyFill een schapontwerp geïntroduceerd met een betere productweergave, altijd verse producten vooraan en minder tijd voor bijvullen.

Bij Leus in Almelo hebben we als eerste een Turbochef geplaatst in hun smaakstation. Zij kunnen aan de wens van de gast blijven voldoen door de goede eigenschappen van de i3 oven. Snelheid, controle, stabiliteit en een geheugen voor 200 bak/kookprogramma’s.

HOUDT UW HORECA KEUKEN IN TOPCONDITIE MET DE JUISTE SERVICE

Met een servicescontract houden wij uw horeca keuken het hele jaar door in topconditie en bent u verzekerd van betere prestaties, efficiënter energieverbruik en voorkomt u de meeste storingen.

Elke klant krijgt een contract op maat. Er wordt een inschatting gemaakt en aan de hand hiervan krijgt u een advies wat de beste service is voor uw keuken. Lees hier verder over onze service mogelijkheden

LEASE VAN HORECA KEUKENAPPARATUUR VOOR UW TANKSTATION

Bij Droogers is het ook mogelijk om uw horeca apparatuur te leasen. Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteert u direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren en kunt u vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

Droogers Kiremko Transfer Bakwand Horeca keuken

WAAROM KIEZEN VOOR HORECA APPARATUUR VAN DROOGERS?

  • Efficiënte routing voor de dagelijkse werkzaamheden
  • Stek & VCA gecertificeerd
  • 40 jaar ervaring
  • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
  • Volledige inrichting van uw zaak met horeca apparatuur
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • Lease of koop de beste merken van horeca apparatuur
  • Adviseurs die meedenken in praktische oplossingen
  • Maatwerk mogelijkheden van rvs
  • Vakkundige installatie

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Wilt u direct meer uit uw keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met u mee en zetten uw wensen om in een concreet plan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kunt u ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen