Naast de lastige maatregelen die nu er voor de horeca zijn is het ook een enorme uitdaging om goed personeel te vinden. Wij denken dat innovatie in de keuken een deel van de oplossing kan zijn.
Wanneer je nou een koffiezaak, een bar of tankstation hebt en moeite met personeel te vinden, maar wel een menukaart wilt serveren. Dan is het investeren in rapid cooking apparaten één van de oplossingen.
De machines vullen elkaar aan en daardoor kan bijna een complete kaart hierin bereid worden.
Geschikt voor: Quick Service Restaurants, Food Trucks, Cafetaria’s, Bakkers, Slagers etc, Casual Dining, Hotels, Bars & Nachtclubs, Facilitair, Zorg en Supermarkten
TurboChef ovens zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk, energiezuinig en bereiden tot 12x sneller en geven een consistent resultaat zonder in te boeten op kwaliteit.
Omdat het aanschaffen van horeca keuken apparatuur een behoorlijke kostenpost is, is de optie van leasen erg interessant. Deze mogelijkheid is er bij ons ook.
Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteer je direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat je kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoef je geen eigen geld te investeren en kun je vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.
Om deze kennis te delen en om te laten zien wat deze ovens voor jou in de zaak kunnen betekenen, geven wij elke maandag demo’s. Wij hebben een demo keuken in onze zaak én een chef-kok die laat zien welke gerechten er gemaakt kunnen worden in welke oven.
Tijdens deze demo’s laten we je de mogelijkheden zien van de CiBO en CIBO+ fast oven & Turbochef rapid cooking- en magnetronovens.
Wat zijn de voordelen voor jouw zaak, welke gerechten van je menukaart kunnen hier allemaal in bereid worden, hoe kunnen de twee apparaten elkaar versterken.
Onze chef-kok laat uitgebreid alle mogelijkheden zien en kan advies op maat geven en vertelt je alles over de mogelijkheid tot leasen van een oven.
CiBO maakt gebruik van 3 warmtebronnen waardoor de footprint van de keuken wordt verkleind. CiBO kan overal gebruikt worden, vooral ook doordat er geen afzuigsysteem nodig is. Er is een CiBO voor elke horecagelegenheid. Of het nu gaat om front-of-house of back-of-house cooking.
Turbochef magnetronovens zijn er in meerdere modellen. Van een instap model voor kleinere gerechten en kleine keuken of een uitgebreidere om een hele kaart te bereiden. Ze onderscheiden zich van andere ovens door hun snelheid, consistente resultaten, geen afzuiginstallatie en zijn geschikt voor kleine en grote ruimtes.
ELKE MAANDAG GEVEN WIJ DEMO’S IN ONZE DEMOKEUKEN BIJ ONS IN DE ZAAK.
MAIL OF BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN MAKEN EEN AFSPRAAK.
Telefoon: 0512 – 36 19 62 – E-mail: marketing@droogershoreca.nl
Wil je direct meer uit je keuken halen? Maak dan een afspraak met ons. We denken met je mee en zetten je wensen om in een concreet plan.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0512 36 19 62. Daarnaast kun je ons online bereiken via het contactformulier of WhatsApp.