• Haal méér uit je keuken!

Droogers: de specialist in vaatwassystemen voor horeca keukens

Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist op het gebied van vaatwassystemen voor horeca keukens. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van vaatwassystemen in Friesland, Groningen en Drenthe. Professionele vaatwasmachines en -systemen zijn onmisbaar in elke spoelkeuken. Maar iedere spoelkeuken is anders.

Vaatwassystemen

Het werk in een spoelkeuken is een doorlopend proces. Vaatwassen herhaalt zich voortdurend, gebruikt servies wordt schoongemaakt om weer gebruikt te kunnen worden. Professionele vaatwasmachines en -systemen zijn dan ook een must in iedere spoelkeuken. Maar iedere spoelkeuken is anders. Logisch, want het vaatwas proces maakt deel uit van de totale keukenlogistiek. Hoe klein of groot een vaatwassysteem ook is, het moet worden afgestemd op alle andere processen in een keuken. Pas dan wordt het gewenste resultaat behaald: een brandschone vaat, goede arbeidsomstandigheden en zo laag mogelijke exploitatiekosten.

Rhima: groot assortiment aan vaatwassystemen

Droogers Koel- & Keukeninnovatie levert vaatwasmachines en -systemen van het merk Rhima, een merk waar wij als bedrijf al jaren uitstekende ervaringen mee hebben en waar wij voor de volle 100% achter staan.

De vaatwassers, glazenspoelmachines, doorschuifmachines, pannenwasmachines, osmose-installaties, aan- en afvoertafels en debrasseermachines van Rhima zijn gemakkelijk in gebruik en verbruiken weinig energie, water en zeep. En dat merkt u in uw bedrijfsvoering én uw portemonnee.

Professionele afwasapparatuur

Rhima levert alles wat u nodig heeft voor een schone vaat: voor elke situatie is een oplossing!

Kopjes, borden, bestek, glazen, alles schitterend schoon en poleervrij. Uw gasten verwachten absolute hygiëne. Wij halen het maximale uit uw spoelkeuken. Van spoelmachine en combivaatwasser tot sorteertafels en osmose-installaties, iedere keuken is maatwerk.

Glazenspoelmachines

Onze glazenspoelmachines zijn specifiek ontworpen voor het spoelen van glazen.

Eenvoudig en fluisterstil of geavanceerd voor grote hoeveelheden poleervrij glaswerk. Onze glazenspoelmachines schitteren allemaal: zuinig, eenvoudig te bedienen, compleet en snel. Iedere Rhima glazenspoelmachine wast met water dat warmer is dan 50 graden zodat het corona-virus niet verspreid wordt!

De glazenspoelers van Rhima maken uw glazen, kopjes, schotels en andere kleine vaat moeiteloos schoon. De glazenspoelmachines zijn uitermate geschikt om los onder een bar te plaatsen maar kunnen ook in een (spoel)keuken een onderdeel vormen van meerdere vaatwasmachines om allerlei soorten vaat te wassen.

Een glazenspoelmachine is meestal een voorlader vaatwasser die speciaal is ingesteld om glaswerk te reinigen. Denk daarbij uiteraard aan theeglazen, koffie kopjes en schoteltjes maar ook aan een wijnglas, champagneglas, collins glas, longdrink glas, een tumbler, waterglazen en niet te vergeten bierglazen.

Voorlader

De Rhima voorlader vaatwasmachines zijn uitermate geschikt in het afwassen van kopjes, schotels, borden en bestek.

Ingebouwd of standalone, onze voorladers zijn betrouwbaar, duurzaam, zuinig, eenvoudig te bedienen en blinken uit in waar ze goed in zijn: afwassen.

Doorschuifmachines

Heeft u teveel vaat voor een voorlader? Dan is een Rhima doorschuifmachine de volgende stap. Multifunctioneel, flexibel en ergonomisch verantwoord.

Schitterende machines voor een blinkende vaat: Efficiënt, snel, zuinig, makkelijk en ergonomisch.

 

Korven vaatwasmachine

Voor automatisch korventransport en vaatwasproces.

Efficiënt, zuinig, flexibel, intuïtief te bedienen, grote capaciteit, ergonomisch en helemaal automatisch, ook het korventransport. Automatisch van vuil naar schoon!

 

Pannen- en gereedschapwasmachines

Potten, pannen, kratten, mengers, messen, gereedschappen, al uw materialen extra schoon

Hoge invoer, extra diepte en breedte, energiezuinig en robuust. Potten, pannen, kratten, mengers, messen, gereedschappen, al uw materialen extra schoon.

Osmose installaties

Rhima Osmose apparatuur zorgt ervoor dat uw glazen poleervrij uit de vaatwasser komen. Het is niet meer nodig dat uw medewerkers de glazen met de hand poleren en dat scheelt u flink in de arbeidskosten. Afhankelijk van het model glazenwasser dat u kiest is er een ingebouwde osmose of kunnen wij deze voor u erbij leveren.

Huren, leasen of kopen

Bij Droogers kunt u een nieuwe glazenspoelmachine aanschaffen, bijvoorbeeld ons topmodel de WD 4 HR Glass. Bent u op zoek naar een goedkopere oplossing maar wilt u wel de vertrouwde Rhima kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Zowel een nieuwe glazenspoelmachine als een goedkope occasion kunt u bij ons leasen. U betaald een vast laag bedrag per maand en geen grotere eenmalige investering. Lees hier verder over de huur en lease mogelijkheden.

 

Occasion vaatwassers

Wilt u wel een goede vaatwasser maar niet perse een nieuwe?

Een vaatwas occasion is bijvoorbeeld een beursmachine, ingeruilde en gereviseerde vaatwassers, etc. Alle gebruikte apparaten zijn door onze technische dienst geheel nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. De tweede hands afwasmachines hebben garantie, vraag hiernaar bij een van onze accountmanagers. Neem altijd even contact met ons op over het huidige aanbod van onze occasions.

Voordelen occasion vaatwasser

Een tweedehands afwasmachine is een slimme keuze met veel voordelen:

  • Kwalitatief
    Onze monteurs hebben de machine volledig gereviseerd, nagekeken en getest. Alle eventuele onderdelen die niet aan onze hoge eisen voldoen, worden vervangen. U weet dus zeker dat u kunt vertrouwen op uitstekende techniek.
  • Duurzaam
    Kiest u voor refurbished vaatwasser, dan bent u duurzaam bezig. Dankzij het reviseren is het product zo goed als nieuw en gaat het weer jaren mee.
  • Garantie
    Net als bij onze nieuwe modellen, krijgt u ook garantie op een refurbished vaatwasser. Werkt er toch iets niet naar behoren? Dan lossen we dat op

Service en onderhoud van uw vaatwassystemen

Naast verkoop van vaatwassystemen, zorgen wij ook voor de service en het onderhoud aan de apparatuur in Friesland, Groningen en Drenthe.

U moet ervan op aan kunnen dat uw afwasapparatuur werkt. Zeven dagen in de week, dag en nacht. Daar is periodiek onderhoud voor nodig. En bij een storing een snelle oplossing. Wij hebben meerdere monteurs in dienst welke klaar staan voor het verzorgen van de service, montage en onderhoud van uw horeca apparatuur.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in koel én warmtetechniek en zijn allen STEK & VCA gecertificeerd en snel ter plaatse om uw storing te verhelpen. Het voordeel hiervan is dat uw vaatwasser vaak direct gemaakt kunnen worden. Wel zo gemakkelijk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Droogers Koel- & Keukeninnovatie en de mogelijkheden van professionele horeca-apparatuur in uw organisatie? Wij vertellen u er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen