• Haal méér uit je keuken!

Droogers: specialist in horeca apparatuur voor verkoopwagens

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van horeca apparatuur voor verkoopwagens? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor verkoopwagens. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor verkoopwagens in heel Nederland.

Waarom is Droogers de specialist in horeca apparatuur voor verkoopwagens?

  • Efficiënte routing, dankzij onze eigen chef-kok
  • Stek & VCA gecertificeerd
  • 30 jaar ervaring in verkoop, montage en onderhoud
  • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
  • Volledige inrichting van uw verkoopwagen
  • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
  • De beste merken van horeca apparatuur

 

De beste merken bij Droogers voor verkoopwagens

Bij Droogers werken we alleen maar met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor verkoopwagens. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende merken:

  • Perfecta
  • Kiremko
  • Smitto

Perfecta

Bent u op zoek naar een perfecte bakwand of een frituurinstallatie? Bij Perfecta krijgt u gegarandeerd uitstekende kwaliteit. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw horeca apparatuur volledig naar wens te laten samenstellen. De horeca apparatuur van Perfecta is duurzaam, in combinatie met vele mogelijkheden. De apparatuur is daarnaast uiterst eenvoudig te bedienen.

Kiremko

Kiremko ontwerpt, produceert en levert sinds 1966 professionele frituurinstallaties en visbakovens met de daarbij behorende randapparatuur. Kiremko kenmerkt zich door haar kwaliteitsgerichte en persoonlijke karakter. Door het leveren van hoogwaardige eindproducten en de juiste service mag Kiremko zich zowel in Nederland, Engeland als in België marktleider noemen.

Smitto

Vis, oliebollen, noten, frites of snacks. Elk product vraagt om zijn eigen specifieke bakproces en oven. Ook de ruimt waarin u werkt is bepalend voor het ontwerp van de bakoven. Want wie op een markt of braderie staat stelt weer andere eisen dan iemand met een winkel. Van enorm uitgebreid tot supercompact, van standaard tot maatwerk, met Smitto hebben we op iedereen frituurvraag een passende frituuroplossing.

 

Lease van horeca apparatuur voor uw verkoopwagens

Bij Droogers is het ook mogelijk om uw horeca apparatuur te leasen. Met een op maat gemaakt leaseplan of een financiering profiteert u direct van slimme, snelle én zuinige apparatuur. Het voordeel hiervan is dat u kosten en tijd bespaart met behoud van cashflow. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren en kunt u vertrouwen op de 24/7 service van Droogers bij onderhoud en eventuele storingen.

Wilt  u mee weten over het lease bedrag? Neem dan contact op met Droogers Koel – en Keukeninnovatie.

 

Direct contact met Droogers over uw horeca apparatuur voor verkoopwagens?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring bieden wij de beste horeca apparatuur oplossing voor allerlei verkoopwagens.

 

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen