• Haal méér uit je keuken!

Wat wij doen

Al meer dan 30 jaar levert Droogers koel- en keukeninnovatie perfectie op het gebied van horeca apparatuur. Droogers is als totaalleverancier van keukentechniek, koeltechniek en luchttechniek een recht-door-zee partij, wij zijn proactief en leveren alleen kwaliteit. Naast het leveren van hoogwaardige horeca apparatuur monteren en onderhouden wij deze ook. U kunt bij ons terecht voor:

24/7 service voor uw horeca apparatuur

Bij Droogers koel- en keukeninnovatie kunt u vertrouwen op 24/7 service bij stortingen en andere problemen. Bij Droogers weten wij dat storingen niet altijd te voorkomen zijn. Wij snappen dat het voor u zeer belangrijk is dat uw keuken altijd kan blijven draaien. Daarom staan onze monteurs dag en nacht voor u klaar. Heeft u last van een storing? U kunt ons via WhatsApp bereiken of u kunt een e-mail sturen naar: service@drogershoreca.nl

Haal meer uit uw keuken met slimme inrichting

Een slimme inrichting van uw keuken is cruciaal.  Droogers kan u hierin adviseren. Richt uw horeca keuken bijvoorbeeld in met slimme en energiezuinige apparatuur op de juiste plek. Zorg dat de looproutes kort zijn op zowel drukke als minder drukke dagen. Zo maakt u minder kosten en meer omzet. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring weten wij hoe wij uw keuken zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Onze eigen chef-kok zorgt voor een logische inrichting van uw keuken, zodat er geen onverwachte gebreken aan het licht komen na oplevering.

Financiering | lease van uw horeca apparatuur

Wij begrijpen dat de aanschaf van horeca apparatuur een flinke investering kan zijn. Daarom bieden wij bij Droogers een op maat gemaakt financieringsplan aan. Het voordeel hiervan is dat u uw cashflow behoudt. Zo hoeft u geen eigen geld te investeren, maar geniet u wel van snelle en innovatieve horeca apparatuur.

Montage van horeca apparatuur

Droogers koel- en keukeninnovatie heeft monteurs in dienst met jarenlange ervaring voor de montage van uw horeca apparatuur. Vanaf het begin van een project tot aan oplevering, maar ook na oplevering, kunt u bij Droogers terecht op één adres. De harde werkers in onze montageploeg verzorgen het transport én het plaatsen van uw horeca apparatuur. Het voordeel hiervan is snelle communicatie en direct contact.

Advies van Droogers

Met veel vakkennis en 30 jaar aan ervaring kennen en begrijpen we uw situatie en zijn tegelijkertijd op de hoogte van de nieuwste innovaties en technieken op het gebied van horeca apparatuur. Door deze factoren met elkaar te combineren zorgen wij voor een passend advies voor uw keuken en horeca appratuur. Zo maken wij uw keuken efficiënter en sneller.

Preventief onderhoud van uw horeca apparatuur

Goed werkende apparatuur is erg belangrijk. Daarom willen wij ervoor zorgen dat uw horeca apparatuur ook goed blijft functioneren. Om dit te realiseren doen wij ook preventief onderhoud. Voor onderhoud bieden wij zogenoemde onderhoudscontracten aan, waarbij men de keuze heeft  om: optie1, jaarlijks onderhoud aan uw apparatuur te laten verzorgen door Droogers.

Bij optie 2 heeft u ook deze onderhoudsbeurt, echter bij storingen (ongeachte het aantal storingen en ook ‘s avonds en in het weekend) betaald u geen voorrijkosten en arbeidsloon. Bij beide opties betaalt u alleen de te vervangen onderdelen. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen: 0512-361962.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen