• Haal méér uit je keuken!

De beste horeca apparatuur voor zorginstellingen bij Droogers

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van horeca apparatuur voor zorginstellingen? Dan bent u bij Droogers aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van horeca apparatuur voor zorginstellingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop, montage en het onderhoud van horeca apparatuur voor zorginstellingen in heel Nederland.

Waarom kiezen voor horeca apparatuur van Droogers?

 • Efficiënte routing, dankzij onze eigen chef-kok
 • Stek & VCA certificering
 • 30 jaar ervaring in verkoop, montage en onderhoud
 • Minder kosten en meer omzet met slimme en zuinige apparatuur
 • Volledige inrichting van uw keuken
 • Continuïteit met betrouwbare onderhoudsservice (24/7)
 • De beste merken van horeca apparatuur

De beste merken bij Droogers voor zorginstellingen

Bij Droogers werken we alleen maar met de beste merken op het gebied van horeca apparatuur voor zorginstellingen. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring weten wij welke producten het beste passen bij horeca apparatuur voor zorginstellingen. Droogers werkt onder andere met de volgende merken:

 • Rhima
 • Leventi
 • Coldline
 • GRAM
 • Qook!

RHIMA

RHIMA vaatwassers biedt alles op het gebied van vaatwassers, van losse vaatwasmachines tot geavanceerde systemen. Afwasapparatuur van RHIMA is een kwalitatief hoogstaande, betrouwbare en duurzame oplossing. In Nederland draaien ruim tienduizend RHIMA machines in allerlei verschillende keukens de vaat schoon.

Leventi

Leventi ovens zijn producten van Levens Cooking & Baking Systems B.V. Al meer dan 30 jaar is Levens producent van hoge kwaliteit ovenapparatuur voor de professionele foodservice en food retailmarkten en zorginstellingen. Tegenwoordig is Levens met Leventi één van de marktleiders in de Benelux. Leventi ovens zijn ook te vinden in een dertigtal landen wereldwijd, waar ze worden gebruikt in de meest uiteenlopende concepten van voedselbereiding.

Coldline

Coldline biedt sterke, betrouwbare en efficiënte koelsystemen om uw producten in op te slaan, af te koelen of in te vriezen. De modellen van Coldline zijn speciaal gemaakt om aan uw professionele eisen te voldoen. De koelsystemen zijn ontworpen in verschillende afmetingen en bieden allerlei mogelijkheden voor het regelen van de tempratuur.

GRAM

Gram is marktleider op het gebied van koel- en vriesapparatuur voor de professionele markt. Producten van Gram zijn te vinden in uiteenlopende branches, van sport- en bedrijfskantines tot aan bakkerijen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen. Alle apparatuur voldoet aan de strenge eisen op het gebied van energieverbruik die de EU stelt aan professionele koel- en vriesapparatuur.

Qook!

Qook! is een leverancier van maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit. De grootkeuken oplossingen van Qook! zijn naadloos met elkaar verenigd en daardoor ontzettend praktisch en hygiënisch. Qook! is als wand- of eilandopstelling, in recht of rond design op maat verkrijgbaar. Het gemak, modern design en degelijkheid maken Qook! de trots van iedere chef.

Direct contact over horeca apparatuur voor zorginstellingen?

Wij zijn via het telefoonnummer 0512 – 36 19 62 bereikbaar. Daarnaast kunt u ook altijd mailen. Dankzij onze 30 jaar aan ervaring weten wij welke horeca apparatuur het beste bij zorginstellingen past.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen