• Haal méér uit je keuken!

Preventief onderhoud bij Droogers Koel- en keukeninnovatie.

Bij Droogers koel- en keukeninnovatie haalt u meer uit uw keuken door preventief onderhoud aan uw horeca apparatuur. “Van ontwerp tot onderhoud”, is bij Droogers geen loze kreet. Service betekent bij Droogers horeca ondersteuning in het gehele traject: van het ontwerp tot de levering, montage en het onderhoud van uw installatie. Wij leveren kwaliteitsproducten met een breed dienstenpakket en veel mogelijkheden voor onderhoud. Daarbij kunt u denken aan:

⁃          Ontvetten van horeca apparatuur
⁃          Ontkalken van horeca apparatuur
⁃          Vervangen van horeca apparatuur
⁃          Preventief onderhoud van horeca apparatuur
⁃          Onderhoudscontracten mogelijk voor preventief onderhoud

Verzekerd van continuïteit met een servicecontract van Droogers

Houd uw koel- en warmte techniek in optimale staat met het servicecontract van Droogers koel- en keukeninnovatie. Onze monteurs komen eens per jaar langs om al uw apparatuur na te kijken. Zo bent u verzekerd van betrouwbare apparaten en continuïteit in uw keuken. Naast bedrijfszekerheid en optimale verzekering zorgen we ook dat alles weer voldoet aan de actuele keuringseisen. Een greep uit de voordelen van Droogers:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in het vak
  • Verzekerd van optimale continuïteit
  • Jaarlijks preventief onderhoud
  • Voldoet aan de actuele keuringseisen
  • Persoonlijk contact
  • Betrouwbare onderhoudsservice
  • 24/7 storingsdienst

Onderhoud en 24/7 storingsdienst

Steeds meer klanten sluiten een servicecontract bij Droogers koel- en keukeninnovatie af en zijn dan in één keer verzekerd van (preventief) onderhoud. Goed werkende apparatuur is erg belangrijk. Storingen zijn niet altijd te voorkomen en daarom staat onze storingsdienst bij calamiteiten tot uw beschikking. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag onze service afdeling bereiken via het vertrouwde nummer 0512-361962. Buiten kantoortijden wordt u doorverbonden met de dienstdoende monteur.

Service, Montage en Onderhoud bij Droogers

Bij Droogers koel- en keukeninnovatie zijn meerdere monteurs in dienst, zo staat er altijd iemand tot u beschikking voor onderhoudswerkzaamheden. De monteurs dragen zorg voor de service, het onderhoud en montage van uw horeca apparatuur. Daarnaast hebben wij ook een chauffeur/monteur, die zorgt voor het juiste vervoer van onze apparatuur. En uiteraard een werkplaats voor uitvoerige reparaties.

Onderhoudscontract voor preventief onderhoud

Voor onderhoud bieden wij zogenoemde onderhoudscontracten aan, waarbij men de keuze heeft tussen 2 opties. Bij de eerstgenoemde betreft het één maal per jaar onderhoud aan uw apparatuur. Bij optie 2 heeft u ook deze onderhoudsbeurt, echter bij storingen (ongeachte het aantal storingen en ook ‘s avonds en in het weekend) betaald u geen voorrijkosten en arbeidsloon. Bij beide opties betaalt u alleen de te vervangen onderdelen. Voor meer informatie en onze voorwaarden kunt u direct contact met ons opnemen of een WhatsApp bericht sturen.

Benieuwd hoe u meer uit uw keuken kunt halen met Droogers?
Bel ons op 0512 - 36 19 62 of mail en vraag naar de mogelijkheden.
Contact opnemen